Srijeda, 17.00 sati

Krupa dočekuje Željezničara u uzvratnom susretu finala Kupa BIH

Susret u Krupi na Vrbasu igra se u srijedu od 17 sati.
Sport / Nogomet | 08. 05. 2018. u 12:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uzvratni susret finala nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine između Krupe i Željezničara na rasporedu je u srijedu u Krupi na Vrbasu. 

Željezničar iz prve utakmice na Grbavici ima prednost od dva gola i na dobrom je putu da sezonu završi s jednim trofejom u vitrinama. 

Šef struke sarajevskog tima Admir Adžem ističe da će njegova ekipa pružiti maksimum da dođe do trofeja. 

''Očekuje nas uzvratni susret u Krupi na Vrbasu. Prvo poluvrijeme smo riješili u svoju korist sa 2:0 i sigurno da je to ono što smo željeli, pobjeda bez primljenih pogodaka. Ipak, nije još ništa gotovo. Krupa je pokazala da je kvalitetna ekipa pogotovo na domaćem terenu sa umjetnom podlogom. Dat ćemo svoj maksimum da ostvarimo rezultat koji će nam donijeti na Grbavicu trofej Kupa Bosne i Hercegovine'', ističe Adžem. 

Trener Krupe Slobodan Starčević nada se da će njegov tim u uzvratnom susretu prikazati bolju igru. 

''Došli smo po aktivan rezultat na Grbavicu, imali smo malo šansi da postignemo golove, ali sve u svemu ovo je aktivan rezultat. Željezničar nam je pokazao kako se treba boriti za pehar, nadam se da ćemo podići svoj razinu igre i da ćemo kroz takav pristup osvojiti Kup Bosne i Hercegovine. Ponosni smo na ovo što radimo i pokušat ćemo da ostvariti što bolji rezultat. Ovo je trenutno naš maksimum'', kazao je Starčević. 

Susret u Krupi na Vrbasu igra se u srijedu od 17 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close