Playoffs

Krasnodar i Salzburg prekoretom do pobjede; Remi Slavije s Midtjyllandom

Jednako kao što je Krasnodar na svom travnjaku stigao do pobjede u prvom dvoboju, tako je preokretom i RB Salzburg došao do pobjede u Tel Avivu kod Maccabija.
Sport / Nogomet | 22. 09. 2020. u 23:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Nogometaši PAOK-a izgubili su kod Krasnodara 1:2

U utorak su odigrane tri utakmice play-offa za ulazak u Ligu prvaka, koje će se igrati na dvije utakmice (kući i u gostima).

Nogometaši PAOK-a gostovali su kod Krasnodara te su imali sjajnu priliku doći do dobrog rezultata. Iako je kapetan Dmitirios Pelkas u sedmoj minuti promašio jedanaesterac za Grke, iskupio se u 32. minuti kada je na asistenciju Andrije Živkovića poentirao za vodstvo gostiju 0:1.

Ipak, do kraja prvog dijela Rusi stižu do izjednačenja. Oni su svoj jedanaesterac realizirali, a precizan je bio Victor Claesson u 39. minuti.

U konačnici, okršaj je otišao na stranu Krasnodara, a pobjednički gol djelo je Remya Cabelle na asistenciju Berga u 70. minuti utakmice.

Jednako kao što je Krasnodar na svom travnjaku stigao do pobjede u prvom dvoboju, tako je preokretom i RB Salzburg došao do pobjede u Tel Avivu kod Maccabija.

Biton je u devetoj minuti šokirao Austrijance, ali dvama pogocima u drugom djelu – prvo Dominika Szoboszlaija iz penala 849'), a potom i Okugawe (57') – Red Bullova franšiza dolazi do pobjede koja ih je gurnula jednom nogom u grupnu fazu Lige prvaka.

Treća utakmica igrala se u Pragu gdje je domaća Slavia odigrala utakmicu bez golova s Midtjyllandom.

O prolasku će se stoga odlučivati za tjedan dana kada su na rasporedu uzvratni susreti, a za PAOK bi trebao tada nastupiti i Antonio Mirko Čolak, koji je ovih dana u Grčku došao iz Rijeke.

Kopirati
Drag cursor here to close