Bundesliga

Kramarić zabio i asistirao, Olmova prva asistencija u Leipzigu

Dani Olmo je centrirao iz kornera na peterac točno na glavu Patricka Schicka koji zabija za 2:0. Prethodno je za vodstvo je zabio Heiko Klostermann, dok je za 3-0 na početku drugog poluvremena poentirao Nordi Mukiele.
Sport / Nogomet | 16. 02. 2020. u 10:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bundesliga / Andrej Kramarić

Subota je donijela niz zanimljivih utakmica u okviru 22. kolo Bundeslige, a svi zaljubljenici u njemački nogomet imali su dosta toga za vidjeti.

Hoffenheim Andreja Kramarića koji je u Sinsheimu protiv Wolfsburga. Gostujuća momčad je dva puta je dolazila u vodstvo – oba puta preko Weghorsta, oba puta preko penala.

Međutim, Krama je pokazao da se polako diže u formi. Nakon što je prošlog tjedna zbog ozljede preskočio utakmicu s Freiburgom, ovaj put se vratio u prvi sastav te je u 45. minuti lijepo probio po desnoj strani i asistirao Baumgartneru za prvo poravnanje.

U drugom dijelu, nakon drugog gola Wouta Weghorsta, Kramarić realizira penal, iako mu je vratar Casteels pogodio stranu. U nastavku je Weghorst stigao do hat-tricka i donio pobjedu Wolfsburgu 3:2.

Dani Olmo je ponovno starter u dresu RB Leipziga. Nakon što je od prve minute zaigrao protiv Bayerna, sada mu je Julian Nagelsmann povjerio minutažu od početka utakmice i protiv Werdera, što mu je donedavni igrač zagrebačkog Dinama vratio asistencijom u 38. minuti utakmice.

Španjolac je centrirao iz kornera na peterac točno na glavu Patricka Schicka koji zabija za 2:0.

Prije gola češkog napadača, za vodstvo je zabio Heiko Klostermann, dok je za 3-0 na početku drugog poluvremena poentirao Nordi Mukiele.

Olmo je igru napustio u 69. minuti kada ga je zamijenio Emile Forsberg, a utakmica je završila 3:0 za 'Bikove'.

Od ostalih utakmica treba istaknuti kako je utakmica Union Berlina i Bayer Leverkusena bila prekinuta na nekoliko minuta zbog bakljade navijača.

Nakon što su bengalke navijača izgorjele, utakmica se nastavila, a konačan rezultat bio je 3-2 za goste.

Za Union su zabili Gentner (7') i Bulter (87'), dok su se za pobjedničku momčad u strijelce upisali Havertz (22'), Diaby (84') i Bellarabi (90+4').

Nadalje, berlinska Hertha pobijedila je fenjeraša Paderborna (2:1) u gostima (Boyata i Collins - autogol, bili su strijelci za Herthu), Augsburgr i Freiburg su remizirali (1:1), dok je Borussia M'Gladbach bila uvjerljiva protiv domaće Fortune Düsseldorf (4:1; Stindl 2, Hofmann i Neuhaus pogađali su za 'Fohlene').

U petak je druga Borussia (Dortmund) demolirala Eintracht (4:0).

Danas igraju Koeln i Bayern, odnosno Mainz i Schalke.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close