Šok za Vatrenog

Kramarić: Probudio sam se u šoku, tri sata su bila kao pet minuta

"Stan u kojem žive roditelji doživio je oštećenja, vjerojatno mi starci nisu htjeli sve ni reći, javili su samo da će otići u moj stan. Njihov je ipak starija gradnja. Ne daj Bože da se ponovno nešto dogodi, da se tek krene urušavati", kaže Kramarić.
Sport / Nogomet | 24. 03. 2020. u 16:06 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: dpa / Andrej Kramarić (Hoffenheim)

Andrej Kramarić i dalje boravi u Njemačkoj, a danas je standard za profesionalne nogometaše držati se kuće, no u nedjelju nije imao mira.

"Ovdje je slično kao u Zagrebu, ne idem u klub, sva vrata su zatvorena", rekao je Kramarić za Sportske Novosti.

"Obitelj mi je u gradu, u centru, svi su, srećom, dobro. Međutim, stan u kojem žive roditelji doživio je oštećenja, vjerojatno mi starci nisu htjeli sve ni reći, javili su samo da će otići u moj stan. Njihov u Šubićevoj ulici je ipak starija gradnja… Ne daj Bože da se ponovno nešto dogodi, da se tek krene urušavati", rekao je Krama.

Vatreni je opisao i jutro kad je saznao za potres.

"Probudio sam se ujutro i vidio valjda sto poruka. Starci su pisali da je sve OK. Za mene je to bio šok. Totalno sam bio zbunjen i šokiran. Najgore je kad imaš puno pitanja. Odmah sam nazvao roditelje, potom sam razgovarao sa svim prijateljima, prva tri-četiri sata nedjelje prošlo mi je kao pet minuta. Nisam se skidao s mobitela. Htio sam svakoga čuti. Bitno je da su svi živi i zdravi. I da nema posebno velikih šteta, iako je zavladao strah."

Mnogi bi pomislili da će maksimirski stadion jako stradati. Prve su informacije govorile da su samo otpali komadi betona.

"Srećom, nikoga nije bilo na stadionu, ali da se malo našalim, neki su se možda i nadali da će se srušiti."

Kopirati
Drag cursor here to close