Još ga zateže

Kramarić nakon sjajnog povratka na teren opet u problemima

Susret Hrvatske i Slovačke udaljen je tek 13 dana i premda Dalić ima fantastičnog napadača u liku Brune Petkovića, ovo su definitivno vijesti koje nije želio čuti.
Sport / Nogomet | 03. 11. 2019. u 12:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Kicker / Andrej Kramarić (Hoffenheim)

Nije se Andrej Kramarić u boljem tonu mogao vratiti na bundesligaške terene. Nakon tromjesečne stanke zbog operacije koljena, hrvatski napadač u dvije je povratničke utakmice zabio dva pogotka, po jedan Herthi i Schalkeu.

Sumnja se pojavila čim je Krama posjednut na klupu. U utorak u Kupu protiv Duisburga, a zatim i u petak protiv Paderborna u prvenstvu, Andrej nije bio na travnjaku.

Usprkos tomu što je Hoffenheim upisao pobjedu u obje utakmice, izostanak tako vrsnog strijelca sigurno je razlog za zabrinutost trenera Hoffenheima Alfreda Schreudera, koji je priznao kako Kramarić nije njegovom voljom ostao među zamjenama, piše SportKlub.

"Kramarić je odigrao prve dvije utakmice nakon ozljede u punoj minutaži i ovog tjedna je osjetio laganu reakciju. Zato sam razgovarao s njime, i složili smo se da je najbolje da počne s klupe. Da je bilo potrebe sigurno bi ušao, ali nakon što smo do poluvremena vodili 3:0 stvarno nije bilo potrebe. Sada će dobiti dva-tri dana odmora i može se pripremiti za utakmicu u Kölnu", rekao je Schreuder na upit o Kramariću.

Susret protiv Slovačke udaljen je tek 13 dana i premda Dalić ima fantastičnog napadača u liku Brune Petkovića, ovo su definitivno vijesti koje nije želio čuti.

Kopirati
Drag cursor here to close