TSG Hoffenheim

Kramarić dobio novog trenera: Hoeneß naslijedio Schreudera

Hoeness dolazi s pozicije glavnog trenera B momčadi Bayerna koju je u prošloj sezoni vodio do naslova prvaka u Trećoj ligi. Tijekom igračke karijere koju je okončao 2010. godine, Hoeness je igrao i za B momčad Hoffenheima u sezoni 2006./07.
Sport / Nogomet | 27. 07. 2020. u 12:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Goal.com / Sebastian Hoeness dolazi iz slavne nogometne obitelji

Sebastian Hoeness, sin nekadašnjeg njemačkog reprezentativca Dietera Hoenessa, postavljen je za novog trener Hoffenheima, a potpisao je trogodišnji ugovor, objavio je u ponedjeljak ovaj bundesligaš na svom internetskom portalu.

Ovaj 38-godišnjak je došao na klupu momčadi u kojoj je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić bio najbolji strijelac u prošloj sezoni te sa četiri pogotka u posljednjem kolu potopio Borussiju Dortmund, čime je Hoffenheim izborio nastup u Europskoj ligi.

Hoffenheim je četiri kola prije kraja prvenstva ostao bez trenera, kad je klub napustio Nizozemac Alfred Schreuder, a privremeno je dužnost prvog trenera obnašao Marcel Rapp. 

Hoeness dolazi s pozicije glavnog trenera B momčadi Bayerna koju je u prošloj sezoni vodio do naslova prvaka u Trećoj ligi.

Tijekom igračke karijere koju je okončao 2010. godine, Hoeness je igrao i za B momčad Hoffenheima u sezoni 2006./07., kad je klub bio u trećoj ligi. Hoffenheim je prvi klub koji će voditi u elitnom razredu njemačkog nogometa.

Hoffenheim s pripremama za sljedeću sezonu započinje 2. kolovoza.

Kopirati
Drag cursor here to close