Nije realno?

Kraljevski klub nudi 40 milijuna eura za Danija Olma

„Ne mogu ništa ni potvrditi ni zanijekati. Nitko ne zna što se može dogoditi za deset dana. Jedna je stvar sigurna, a to je da se Dani u Leipzigu osjeća kao kod kuće“, kaže Olmov agent Bara.
Sport / Nogomet | 04. 09. 2020. u 14:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Dani Olmo se u prvoj polusezoni dobro snašao u Leipzigu

U četvrtak je njemački Bild lansirao popriličnu bombu: Za Danija Olma se zanima najveći klub svijeta, Real Madrid.

Navodno je agent bivšeg Dinamova asa već kontaktiran. Andy Bara je na ovu temu rekao:

„Ne mogu ništa ni potvrditi ni zanijekati. Nitko ne zna što se može dogoditi za deset dana. Jedna je stvar sigurna, a to je da se Dani u Leipzigu osjeća kao kod kuće.“ 

Zeleno svjetlo za dovođenje Olma dao je sâm Zinedine Zidane, no za pretpostaviti je da se to neće ostvariti u ovom prijelaznom roku. Španjolac je tek stigao, a RB Leipzig je izgubio već Patricka Shicka i Timu Wernera.

Kraljevski klub nudi 40 milijuna eura za nekadašnjeg dinamovca. Donedavni miljenik maksimirskih tribina s Modrima je najprije ostvario povijesni uspjeh i prekinuo post od pola stoljeća prezimivši sa zagrebačkim klubom u Europi, a nakon toga, u nedavno završenoj sezoni upisao veoma zapažen nastup u grupnoj fazi Lige prvaka.

Na polusezoni je potpisao za RB Leipzig s kojim je došao do polufinala Lige prvaka. 

I zagrebački Dinamo će se 'osladiti' ako RB Leipzig proda Olma. Prema ugovoru 'modrima' pripada 20 posto razlike između transfera u Leipzig i prvog sljedećeg iz Leipziga. 

U ovom bi trenutku to izgledalo nekako ovako - Dinamo je od Red Bulla dobio 21 milijun eura, a Real je njemačkom prvoligašu ponudio 40 milijuna pa bi 'modrima' - ako se transfer ostvari - pripalo 20 posto od tih 19 milijuna eura razlike, odnosno 3,8 milijuna! 

Kopirati
Drag cursor here to close