Deveti gol Rebića

Kraj utrke za Scudetto: Rebić i Ibrahimović ugasili nade Lazija

Milan je poveo sretnim pogotkom Calhanoglua u 23. minuti, njegov udarac izvan kaznenog prostora pogodio je Parola, promijenio smjer i lopta je postala nedohvatljiva za Strakoshu, a na 2:0 povisio je Zlatana Ibrahimovića iz kaznenog udarca.
Sport / Nogomet | 05. 07. 2020. u 00:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: CalcioMercato / Ante Rebić konačno se u Milanu osjeća kao kod kuće

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić bio je strijelac za Milan koji je u susretu 30. kola talijanskog prvenstva iznenađujuće lako kao gost svladao drugoplasirani Lazio s visokih 3:0 (2:0).

Rebić, koji je odigrao drugo poluvrijeme za Milan, postigao je treći pogodak svoje momčadi u 59. minuti. Njega je odlično u domaćem kaznenom prostoru proigrao Bonaventura, a naš je napadač potom rutinski sa 10-ak metara svladao Strakoshu.

Bio je to deveti pogodak Rebića u Serie A ove sezone, piše Hina.

Milan je poveo sretnim pogotkom Calhanoglua u 23. minuti, njegov udarac izvan kaznenog prostora pogodio je Parola, promijenio smjer i lopta je postala nedohvatljiva za Strakoshu, a na 2:0 povisio je Zlatana Ibrahimovića iz kaznenog udarca dosuđenog zbog igranja rukom Radua u 34. minuti.

Ovom pobjedom Milan je skočio na šesto mjesto ljestvice sa 46 bodova, dva manje od pete Rome, a jednim više od sedmog Napolija, dok je drugi Lazio dodatno izgubio korak s vodećim Juventusom koji je ranije u subotu u gradskom derbiju svladao Torino sa 4:1 (2:1).

Lazio je ostao na 68 bodova i sada za Juventusom zaostaje velikih sedam bodova.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close