Stupio u štrajk!

Kovačić odbio trenirati s ekipom kako bi ga konačno pustili da ode!

Izjavio je da nema namjeru trenirati dok se ne riješi njegova nogometna budućnost. Igrač je stigao u trening centar Valdebebas i nakon razgovora s trenerom ljudima iz kluba odlučio da se ne priključi treningu
Sport / Nogomet | 06. 08. 2018. u 21:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić odlučio je u ponedjeljak kako više neće trenirati s ekipom Real Madrida, dok se ne riješi pitanje njegove budućnosti.

Već duže Kovačić svim silama pokušava napustiti madridski Real te je napravio ovaj radikalni potez nakon kojeg je pokazao 'kraljevskom klubu' da postoji samo jedna opcija – prodaja u drugi klub.

Kako piše Marca, Kovačić ne prihvaća stav kluba u vezi s budućnošću, te se tako i odlučio za uistinu radikalan potez - privatni štrajk.

Izjavio je da nema namjeru trenirati dok se ne riješi njegova nogometna budućnost. Igrač je stigao u trening centar Valdebebas i nakon razgovora s trenerom ljudima iz kluba odlučio da se ne priključi treningu, prenosi Marca.

Kovačić će ostati u svome domu u Madridu, čekajući da se njegov slučaj konačno i konkretno razriješi.

Svi dosadašnji pregovori s Realom nisu urodili plodom, a 24-godišnji Kovačić ima samo jedan sportski cilj: Spasiti vlastitu karijeru redovnim igranjem, čime bi zasigurno dobio i više prostora u hrvatskoj nacionalnoj vrsti.

Kopirati
Drag cursor here to close