Besplatni savjeti

Kovačeva ekipa poručila Barceloni: Ako želite recept kako svladati PSG, pišite nam

Ekipa Monaca nije mogla odoljeti da se ne obrati FC Barceloni: “Pobijedili smo PSG u prvoj i drugoj utakmici. Barcelono, ​​ako trebaš savjet, piši nam ”, tvitao je Monaco.
Sport / Nogomet | 22. 02. 2021. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: DAZN / Radost trenera i igrača Monaca nakon pobjede nad PSG-om na Parku prinčeva

Nakon nove pobjede Monaca u Ligue 1, ovaj put nad PSG-om (2:0), momčad Nike Kovača u velikom je zanosu, ambicije rastu, ali bivši hrvatski izbornik ne želi govoriti o utrci za naslov prvaka.

"Ne, ništa se ne mijenja, iako je to valjano pitanje. Cilj nam je distancirati se od petog i šestog mjesta. Preostalo je više od deset utakmica, prerano je razgovarati o bilo čemu", odgovorio je Kovač novinarima na tu temu.

Momčad iz Kneževine je na četvrtoj poziciji s 52 osvojena boda, iza PSG-a (54) i vodećeg dvojca kojeg čine OSC Lille (58), Olympique Lyon (55).

Kovačeva momčad trenutno je, kako kaže „na dobrom putu, jako sam zadovoljan i vrlo sretan našom trenutnom situacijom. Ali još nismo na razini LOSC-a i Lyona”, rekao je trener Monaka.

Na Twitteru, međutim, ekipa Monaca nije mogla odoljeti da se ne obrati FC Barceloni.

“Pobijedili smo PSG u prvoj i drugoj utakmici. Barcelono, ako trebaš savjet, piši nam ”, tvitao je Monaco.

To se, naravno, odnosi na vrlo važnu uzvratnu utakmicu Lige prvaka u kojoj će Barca pokušati anulirati poraz od PSG-a s Campa Nou od 1:4. 

Kopirati
Drag cursor here to close