Rai Sport

Kovač želi Pjanića?

Prema posljednjim glasinama Bayern je, zajedno s Real Madridom i PSG-om, pokazao zanimanje za bosanskohercegovačkog reprezentativca Miralema Pjanića.
Sport / Nogomet | 22. 04. 2019. u 12:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić već ima pune ruke posla oko dovođenja novih igrača, piše Dnevni avaz navodeći kako je klub najavio rekordnu potrošnju kako bi se vratili u vrh europskog nogometa i nastavili dominaciju na domaćem terenu.

Već su jedan rekord srušili kada su doveli Lucasa Hernandeza za 80 milijuna eura čim je bivši igrač Atletico Madrida postao njihovo najskuplje pojačanje u povijesti.

Puno je glasina, navodi Avaz, po pitanju tko bi još mogao stići u Munchen. Prema posljednjim, Bayern je, zajedno s Real Madridom i PSG-om, pokazao zanimanje za bosanskohercegovačkog reprezentativca Miralema Pjanića (29).

Međutim, Rai Sport, koji je i objavio ovu vijest, ističe da, što se tiče Juventusa, veznjak nije na prodaju. No, dodaju i da bi u slučaju da se promijene okolnosti za njega tražili 130 milijuna eura.

Pjanić je stigao u Torino prije tri godine iz Rome i od tada je nazamjenjiv u ekipi Stare dame. Ove sezone upisao je 40 nastupa u svim natjecanjima. Zabio je četiri gola i asistirao za njih sedam.

 

Kopirati
Drag cursor here to close