BVB

Kovač kandidat za klupu drugog njemačkog velikana?

Sportski direktor kluba Michael Zorc izjavio je da želi pobjedu protiv Blaugrane, što sigurno nije lagan zadatak za Žuto-crne i sadašnjeg trenera Favrea.
Sport / Nogomet | 25. 11. 2019. u 09:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lucien Favre, trenutačni trener Borussije Dortmund, prema pisanju njemačkih medija, izgubio je povjerenje uprave kluba te bi u skorašnje vrijeme trebao postati bivši.

To bi se prema navodima Bilda moglo dogoditi već ovaj tjedan nakon utakmice Lige prvaka protiv Barcelone.

Sportski direktor kluba Michael Zorc izjavio je da želi pobjedu protiv Blaugrane, što sigurno nije lagan zadatak za Žuto-crne.

Njemački mediji su već počeli pisati o mogućem nasljedniku, a jedan od njih bi mogao biti Niko Kovač, koji je nedavno završio avanturu u najvećem konkurentu Bayernu.

Kako prenosi Bild, koketira se sa četiri imena, a hrvatski trener je navodno najveći favorit među njima. Ostala trojica su Roger Schmidt, Ralf Rangnick i Mauricio Pochettino.

Zanimljivo je da šef kluba Hans-Joachim Watzke i dalje stoji iza trenera Favrea. Barem se tako čini nakon godišnje skupštine kluba, održane neposredno nakon neočekivanog remija protiv ''fenjeraša'' Paderborna.

"Lucien, imaš i dalje naše povjerenje. Ujedno se nadamo da će doći do pozitivne promjene, a odlučujuće će biti držanje naših igrača u teškim utakmicama koje nas čekaju u Barceloni i Berlinu. Pokušajte nastupiti onako kako se od igrača Borussije očekuje", poručio je predsjednik kluba, što nedvosmisleno ukazuje kako su predstojeće dvije utakmice test za trenera i mogle bi odlučiti o njegovoj daljnjoj sudbini.

Koliko priča drži vodu saznat ćemo već ovaj tjedan, točnije u srijedu 27. studenog kad je na rasporedu ključna Favreova utakmica na Camp Nou.

Kopirati
Drag cursor here to close