Bundesliga

Kovač bez milosti prema svom bivšem klubu

"Bavarci" su slavili sa 3-0, dva pogotka zabio je Franck Ribéry (35, 79), a jednog Rafinha (89)
Sport / Nogomet | 22. 12. 2018. u 21:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši trener Eintrachta Niko Kovač vratio se u Frankfurt, ali sada na klupi Bayerna i nije imao milosti prema svom bivšem klubu. "Bavarci" su slavili sa 3-0, dva pogotka zabio je Franck Ribéry (35, 79), a jednog Rafinha (89), dok u sastavu Eintrachta nije bilo hrvatskog napadača Ante Rebića.

U 17. kolu njemačkog nogometnog prvenstva Bayer Leverkusen je u subotu na svom stadionu svladao Herthu sa 3-1, a hrvatski branič Tin Jedvaj je za Leverkusen odigrao cijeli susret. Dva pogotka za Bayer zabio je Havertz (23, 49), a jednog Volland (5).

Düsseldorfska Fortuna, koje je prije četiri dana iznenadila Borussiju Dortmund (2-1), je u gostima kod Hannovera slavila sa 1-0 pogotkom Olivera Finka u sudačkoj nadoknadi (90+2), upisavši treću uzastopnu pobjedu, prenosi Hina.

Stuttgart je na domaćem terenu protiv Schalkea izgubio sa 1-3, a strijelci za goste bili su Skrzybski (10), Salif Sané (70) i Kutucu (78).  Leipzig je golovima Klostermanna (22) i Tima Wernera (44) vodio 2-0 nakon prvog poluvremena protiv Werdera, ali gosti iz Bremena su u nastavku došli do izjednačenja preko Maxa Krusea (67) i Josha Sargenta (77). No, Leipzig je ipak uspio doći do pobjede, a strijelac za 3-2 bio je Bruma (87).

Dan ranije u derbiju kola vodeća Borussia iz Dortmunda je na svom terenu svladala drugoplasiranu imenjakinju iz Moenchengladbacha sa 2-1 (1-1) i bježi šest bodova Bayernu.

U nedjelju Augsburg dočekuje Brekalov Wolfsburg, a Kramarićev Hoffenheim igra protiv Mainza i time će biti zaključen jesenski dio njemačkog prvenstva, a nastavak natjecanja u Bundesligi kreće 18. siječnja.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close