Srce vatreno

Korona-dres Domagoja Vide na aukciji dostigao visoku cijenu!

Dres Domagoja Vide je na samim počecima dražbe dosegnuo gotovo najveću cijenu (u trenutku nastanka ovog teksta, 600 eura), dok je najskuplji očekivano Modrićev...
Sport / Nogomet | 12. 11. 2020. u 14:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Dres u kojem je Vida zaražen igrao bit će prodan na dražbi

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je u srijedu 3:3 u gostima protiv Turske u prijateljskoj utakmici nakon koje je javnost saznala da je Domagoj Vida prvo poluvrijeme igrao zaražen koronavirusom. To su u HNS-u doznali na poluvremenu utakmice.

No prije početka utakmice Vatreni su se odlučili za novu sjajnu gestu. Prodat će dresove u kojima su igrali protiv Turske u sklopu internetske aukcije u kojoj navijači mogu objavljivati svoje ponude (do 21.11.2020.).

Među njima nalazi se i dres Domagoja Vide, a on je na samim počecima dražbe dosegnuo gotovo najveću cijenu (u trenutku nastanka ovog teksta, 600 eura), dok je najskuplji očekivano Modrićev, a cijena mu je u trenutku pisanja ovog članka bila 825 eura.

Brekalov dres dostigao je privremenu cijenu od 650 eura, Perišićev 600, Nikole Vlašića 575 eura... 

''Vatreni" su istu akciju napravili i nakon utakmice protiv Mađarske, a Modrićev dres prodao se za šest tisuća eura. Cijeli iznos od prodaje ide u Zakladu Vatreno srce, koju su osnovali hrvatski reprezentativci.

Zakladu su osnovali i vode je hrvatski reprezentativci i izbornici, a ona već godinama pomaže djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život.

Dresovi su dostupni za ponude na online aukciji na stranici https://matchwornshirt.com/club/croatia.

Svaki dres imat će oznaku utakmice Turska - Hrvatska te će ga potpisati reprezentativac koji ga je nosio. 

Kopirati
Drag cursor here to close