Šala mala...

Kontroverzna gesta: Kome je 'telefonirao' Suarez nakon gola protiv Barce?

Napadač Atletico Madrida Luis Suarez prokomentirao je kontroverznu gestu telefoniranja nakon što je postigao gol protiv Barcelone…
Sport / Nogomet | 03. 10. 2021. u 10:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / Luis Suarez i Ronald Koeman

Atletico je srušio Barcelonu u Madridu i upisao drugu veliku pobjedu u ovom tjednu. Nakon što je okrenuo Milan na San Siru u Ligi prvaka, na Wanda Metroplitanu pala je i totalno rastrojena katalonska družina.

Barcelona tone sve dublje, dok se Atletico vraća na prošlosezonski nivo.

Luis Suarez je u 44. minuti postigao gol protiv bivšeg kluba i nije slavio iz poštovanja prema bivšem klubu i njegovim navijačima, no ipak je napravio kontroverznu gestikulaciju.

Ronald Koeman nije bio na klupi zbog suspenzije, sjedio je u loži i stalno je bio na mobilnom aparatu. Nizozemac se ljutio, hvatao za glavu, pravio grimase…

Kada je Suarez postigao gol, samo je napravio pokret rukom kao da telefonira. Je li to bila aluzija na Koemanov poziv kada mu je u kratkom razgovoru priopćio da ga Barcelona više ne vidi u svojim planovima i da može potražiti novi klub!?

"Zbog ljudi koji imaju moj broj, koji znaju da ostaje isti, nisam ga promijenio…", kazao je u kameru u prvoj reakciji nakon utakmice.

Je li to bilo zbog Koemana?

"Ne, ako to želite uzeti k srcu... Ali ne, to je bila šala koju sam dogovorio sa svojom djecom", kazao je Urugvajac, prenosi Gol.hr.

Suarez je prokomentirao veliku pobjedu Atletica.

"Naravno da sam sretan, želimo nastaviti pobjeđivati. Nosim Atleticov dres majicu, uvijek je važno pobijediti. Bio je to poseban protivnik, tamo sam puno toga lijepog doživio. No moj posao je dati sto posto za Atletico i učinio sam što sam mogao", kazao je Suarez, koji se prije utakmice pripremio da neće slaviti pogodak ako ga zabije.

"Već sam znao da ću se ispričati za naklonost i poštovanje, za karijeru koju sam imao u Barçi, za trenutak koji suigrači prolaze. Teško im je, ja ih poštujem", kazao je.

Kopirati
Drag cursor here to close