Vraća se treninzima

Konačno završava noćna mora kritiziranog Sergija Ramosa

Ramos je napokon dosegnuo točku oporavka koja mu dopušta da individualne treninge zamijeniti momčadskima i tako napravi korak prema svom debiju za pariški sastav.
Sport / Nogomet | 01. 11. 2021. u 16:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sergio Ramos napokon će se priključiti treninzima u krugu ostatka PSG-ove momčadi i konkurirat će za nastup u utakmici koju vodeća momčad Ligue 1 u petak igra protiv Lillea.

Prema navodima francuskih medija Ramos je napokon dosegnuo točku oporavka koja mu dopušta da individualne treninge zamijeniti momčadskima i tako napravi korak prema svom debiju za pariški sastav.

Ramos je početkom srpnja potpisao dvogodišnji ugovor s Paris Saint-Germainom nakon što je liječnička služba kluba poslije pet sati dugih promatranja ustvrdila da je 35-godišnji stoper fizički spreman poput 25-godišnjeg igrača. Ipak, zbog ozljede lista lijeve noge i oporavka koji se produljivao u nekoliko navrata, Ramos još uvijek nije upisao prve igračke minute za novi klub.

Specijalizirani nogometni portali sve su već opisali kao noćnu moru za ikonu Real Madrida, a sve je više onih koji tvrde da je PSG pogriješio njegovim dovođenjem. Među kritičarima se ističe bivši igrač kluba i nekadašnji francuski reprezentativac Jerome Rothen koji je u više navrata izrazio sumnju da će Ramos biti igrač kakav je bio i prije.

S 35 godina, 22 trofeja s Realom i gotovo 900 profesionalnih utakmica od svog debija 2004. godine, Ramos doživljava neviđen pad aktivnosti jer je u 2021. odigrao samo sedam utakmica.

Posljednji nastup Ramos je imao 5. svibnja 2021. u polufinalu Lige prvaka protiv Chelseaja, a u međuvremenu je obnovio ozljede bedra, lista i donjeg dijela leđa.

Kopirati
Drag cursor here to close