Službeni posjet Rusiji

Kolinda opet putuje u Rusiju podržati Vatrene

"Vjerujem da ćemo pobijediti i da ćemo nastaviti dalje. Zahvalna sam nogometašima i Daliću", kazala je Grabar-Kitarović te dodala da su igrači "naš ponos".
Sport / Nogomet | 06. 07. 2018. u 15:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u Zaboku je, nakon otvorenja novog proizvodnog pogona tvrtke "OMP Obrada metala", komentirala sutrašnji odlazak u Rusiju gdje hrvatska reprezentacija igra s ruskom na SP-u u nogometu.

"Idem službeno ovoga puta. Najradije dolazim na utakmice kao navijač, no mislim da bi bilo neprimjereno i uvredljivo prema domaćinu da ne odem u VIP ložu, gdje moram poštivati pravila ponašanja i odijevanja, no to ne znači da neću svim srcem navijati za našu reprezentaciju", rekla je te dodala kako će posjet Rusiji biti prigoda za "nogometnu diplomaciju".

Predsjedica je najavila će se prilikom posjete Rusiji susresti i s ruskim premijerom Medvedevim, javlja N1.

''Susret s predsjednikom Vlade Rusije Medvedevim održat će se, ranije no što smo predložili. Neću putovati državnim zrakoplovom nego komercijalnom linijom. To nije neuobičajeno jer sam i u Italiju i u Iran putovala komercijalnim linijama. Odlazak komercijalnom linijom znači dvostruko manje troškove", kazala je Grabar-kitarović i dodala kako će troškovi za cijelu delegaciju biti oko 40 tisuća kuna.

"To su samo troškovi puta jer smo se svi odrekli dnevnica", naglasila je.

"Vjerujem da ćemo pobijediti i da ćemo nastaviti dalje. Zahvalna sam nogometašima i Daliću", kazala je Grabar-Kitarović te dodala da su igrači "naš ponos".

Najavila je i da će se ponovno spustiti među igrače u svlačionicu nakon utakmice, bez obzira na rezultat.

"Otići ću ih pozdraviti nakon utakmice i nadam se da ću u međuvremenu stići na sebe staviti dres", kazala je Grabar-Kitarović te je posebnu potporu dala hrvatskom kapetanu Luki Modriću.

Kopirati
Drag cursor here to close