Izbornik na mukama

Kolašinac otpao za Finsku i Italiju, Prosinečki pozvao Nastića

Kolašinac se ozijedio u sinoćnjoj finalnoj utakmici UEFA Europa lige, koju je njegov tim izgubio od Chelseaja, rezultatom 1:4.
Sport / Nogomet | 30. 05. 2019. u 20:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sead Kolašinac, nogometaš Arsenala, neće igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u predstojećim utakmicama kvalifikacija za EURO 2020 protiv Finske i Italije.

Kolašinac se ozijedio  u sinoćnjoj finalnoj utakmici UEFA Europa lige, koju je njegov tim izgubio od Chelseaja, rezultatom 1:4.

"Na putu sam prema Sarajevu, ali sam se danas čuo s Kolašincem, koji me obavijestio da ima problem s koljenom, tako da smo odlučili da ne dolazi na prozivku već da se podvrgne terapijama. Umjesto njega, pozvao sam Bojana Nastića", rekao je Robert Prosinečki, izbornik reprezentacije BiH, javlja Anadolija.

Prosinečki je istanuao i da su već nakon utakmice liječnički timovi Arsenala i reprezentacije BiH razmijenili informacije o statusu ozlijede Kolašinca. On će zbog problema s unutarnjim kolateralnim ligamentom koljena propustiti susrete protiv Finske 8. lipnja u Tampereu i tri dana poslije s Italijom u Torinu.

Nogometni reprezentativci BiH uoči mečeva trećeg i četvrtog kola grupe "J" kvalifikacija za EURO 2020 okupit će se sutra u Sarajevu. Od ranije s prvobitnog popisa igrača kojeg je objavio Prosinečki otpao je Rade Krunić, također, zbog ozlijede.

Kopirati
Drag cursor here to close