Ja, Vaha, Šećo, Oblo, Kocko, Ćoško...

Koji lik: Bio sam bolji od Neymara, Messija i Ronalda!

"Imam osobnost, a da bismo smatrali Messija boljim od mene, također bi trebao osvojiti Svjetsko prvenstvo. A Cristiano Ronaldo je čista snaga, dobro šutira s obje noge, no ja imam više čiste nogometne vještine“.
Sport / Nogomet | 17. 05. 2020. u 22:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Correio / Edilson Silva Ferreira

Edilson Silva Ferreira? 'Prođe' nam onako kroz maglu u sjećanju...

Bivšeg brazilskog napadača, a danas nogometnog umirovljenika, koji je u karijeri promijenio više klubova nego što bi policija dozvolila, ali je samo u jednom kratko igrao u Europi, u dresu lisabonske Benfice, samo rijetki se sjećaju kao važnog imena u povijesti nogometa.

To Edilsona nije spriječilo da u sklopu jedne emisije preko usta prevali, u najmanju ruku, prilično smjelu izjavu

"Na svom vrhuncu igrao sam bolje od Neymara. Da bi se on smatrao boljim od mene mora osvojiti Svjetsko prvenstvo.“, rekao je napadač koji je bio jedan od 23 igrača Carioca koje su 2002. pokorile nogometni svijet.

"Imam osobnost, a da bismo smatrali Messija boljim od mene, također bi trebao osvojiti Svjetsko prvenstvo. A Cristiano Ronaldo je čista snaga, dobro šutira s obje noge, no ja imam više čiste nogometne vještine“, rekao je mrtav-hladan ovaj 48-godišnjak.

Edilson je ubilježio ukupno 21 utakmicu za brazilsku reprezentaciju, a osvojio je četiri naslova prvaka te zemlje s Corinthiansom i Palmeirasom. Daleko od toga da nije bio dobar igrač.

No ovakve tvrdnje graniče s ludilom, točnije akutnim narciosoidnim poremećajem, komentirali su mnogi poznavatelji odnosa u suvremenom svjetskom nogometu.

Kopirati
Drag cursor here to close