Trener Barcelone

Koeman: Ne bojim se za svoju budućnost

''Jedino treba razmišljati o utakmici i momčadi''.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2021. u 11:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Barcelone Ronald Koeman izjavio je na konferenciji za novinare uoči dvoboja protiv Granade da nije zabrinut za svoju budućnost, bez obzira na kritike koje je primio nakon poraza od Bayerna u Ligi prvaka.

''Jedino treba razmišljati o utakmici i momčadi. Druge stvari nisu u mojim rukama'', rekao je 58-godišnji nizozemski trener, prenosi HRT.

Barca je bila bez šansi protiv Bayerna i poražena je 3:0, a ono što posebno brine navijače da nije imala nijedan udarac u okvir protivnika.

''Miran sam, vjerujem da ćemo pobjeđivati u utakmicama kao na početku sezone. Imamo sedam bodova iz tri utakmice, a ima još mnogo kola pred nama. Znam, na kraju se računaju samo rezultati, no ne bojim se za svoju budućnost. Predsjednik odlučuje u ime kluba'', rekao je Koeman.

Barcelona će danas protiv Granade biti bez Ousmanea Dembelea, Martina Braithwaitea, Pedrija, Jordija Albe, Sergija Aguera i Ansua Fatija.

Real Madrid predvodi ljestvicu španjolskog prvenstva s 13 bodova iz pet utakmica, dok je Barcelona trenutačno deseta sa sedam bodova, ali ima i dvije utakmice manje.

Kopirati
Drag cursor here to close