Problemi u obrani

Kodro: U teškoj smo situaciji, ovo nismo očekivali

Protiv Mladosti su igrači Veleža lovili izjednačenje 39 minuta, a onda su četiri minute poslije opet primili gol. Kontra Čelika su sve ono dobro urađeno na terenu prosuli pomalo nevjerojatno za tri minute.
Sport / Nogomet | 03. 08. 2019. u 23:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon tri odigrana kola na startu sezone u Premijer ligi BiH, jedina momčad bez pobjede je Velež. U tri susreta upisana su tri poraza uz gol razliku 2:6.

Protiv Mladosti su igrači Veleža lovili izjednačenje 39 minuta, a onda su četiri minute poslije opet primili gol. Kontra Čelika su sve ono dobro urađeno na terenu prosuli pomalo nevjerojatno za tri minute.
 
"Prvo poluvrijeme smo odradili dobro. Postigli smo gol, stvarali smo pritisak na zadnju liniju Čelika, ali i na njihov vezni red. Pored gola smo stvorili još nekoliko prilika, a onda je došao početak drugog dijela. Ušli smo loše u drugom dijelu i sve smo prokockali za tri minuta. Kasnije smo pokušali s dva napadača, da napravimo veći pritisak. Uspjeli smo napraviti šanse, ali nije bilo realizacije. Nakon današnjeg poraza smo u teškoj situaciji, nismo zamišljali ovakav početak prvenstva. Moramo vidjeti što nam se događa, tek je početak prvenstva, vjerujem da bismo trebali puno bolje izgledati s igračima koji su stigli u međuvremenu. Imamo dosta problema u obrani, primili smo šest golova na tri utakmice", naglasio je Mustafa Kodro, pomoćni trener koji se pojavio pred novinarima nakon utakmice i poraza od Čelika.
 

Trener Čelika se prisjetio 'Imperatora' Nenada Bijedića

 
Čelik nije izgledao dobro većim dijelom prvog poluvremena dvoboja protiv Veleža. Ali je sve loše uspio nadoknaditi, popraviti za nepune tri minute. Naravno da trener gostiju Hasan Ozer nije krio oduševljenje, baš kao što nije zaboravio niti legendarnog Nenada Ćeću Bijedića koji je upravo u Turskoj ostavio dubok trag i kao igrač i kao trener:
 
"Jako mi je drago da sam igrao utakmicu u Mostaru, protiv kluba iz grada legendarnog Nenada Ćeće Bijedića, koji je u Turskoj bio poznat pod nadimkom Imperator. Jedno vrijeme je Bijedić bio moj trener. Znam da su ga igrači i navijači Burse obožavali. Bio je sjajan igrač, trener, veliki čovjek.

Naravno, Ozer se dotakao i same utakmice protiv Veleža.

"Mi smo loše igrali u prvom poluvremenu. Velež je stvarao pritisak, gubili smo lopte na sredini terena. Na kraju smo nakon prvog dijela imala taj gol zaostatka, ali su se u nastavku stvari počele mijenjati. Jednog igrača, pa taktiku, onda smo postigli dva gola. Velež je nastavio napadati, pa smo mi uz izmjene pokušavali sačuvati našu prednost. Na kraju smo mogli postići i gol, ali i ovako moramo biti zadovoljni. Krenuli smo dobro u prvenstvu, sada smo pobijedili Velež i okrećemo se narednom protivniku, Željezničaru. Želimo nastaviti s ovakvim igrama i rezultatima", zaključio je Ozer.
Kopirati
Drag cursor here to close