Sve mu se sastalo...

Kloppu ništa ne valja: 'Bili smo loši, a sudac nepravedan'

Trener Liverpoola Juergen Klopp, nezadovoljan i frustriran rezultatom Redsa protiv Reala, bio je podjednako frustriran sucem Felixom Brychom, svojim zemljakom.
Sport / Nogomet | 07. 04. 2021. u 10:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Klopp i sudac utakmice Felix Brych

Jučer su prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka odigrali Real Madrid i Liverpool, a Kraljevski je klub bio bolji i zasluženo uzeo pobjedu.

Na krilima sjajnog Viniciusa Juniora koji je bio dvostruki strijelac slavili su 3:1 te pred Redsima stoji težak zadatak uoči uzvrata u Liverpoolu.

Trener gostiju Klopp, nezadovoljan i frustriran rezultatom, bio je podjednako frustriran sucem Felixom Brychom, svojim zemljakom.

"Ta situacija s Maneom... Moram reći da ne razumijem što je sudac radio večeras. Bio je to čist prekršaj na Maneu, a sudac se prema njemu ponio kao da stalno simulira. Svaki sljedeći put kad bi Mane pao, sudac nije htio ništa dosuditi. To nije pravedno. I rekao sam mu nakon utakmice da nije bio pravedan. Ipak, to ne mijenja stvari. Nije nam sudac izgubio utakmicu, već mi nismo bili dovoljno dobri za bolji rezultat", rekao je Nijemac.

U uzvratu, koji je na rasporedu 14. travnja, Liverpool mora slaviti s dva gola razlike.

"Ako želite u polufinale, onda taj plasman morate i zaraditi. Mi smo ovaj put bili loši, nismo igrali dovoljno dobr da bismo stvorili Realu probleme. Bilo je ovo prelako za njih. Jedina dobra stvar pored našeg gola je činjenica da je ovo samo prva utakmica. Nismo ništa više zaslužili od ovog rezultata. Ipak, imamo još šanse za prolazak."

Na pitanje može li se ovaj deficiti stići kao što su stigli 0:3 protiv Barcelone, kaže:

"Može... Samo što imamo problem jer ćemo sada biti bez navijača, a tada je publika napravila 80 posto posla".

 

Kopirati
Drag cursor here to close