'Nisam dovoljno pametan'

Klopp: Razlika između Liverpoola i ostalih je suluda, ne razumijem je

Liverpool poslije 26 odigranih kola ima gotovo nevjerojatnih 76 bodova i gazi ka tituli šampiona Engleske, prvi put nakon 30 godina.
Sport / Nogomet | 16. 02. 2020. u 11:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Liverpoola u subotu su u 26. kolu Premier lige Engleske na gostovanju kod Norwicha upisali novu pobjedu i prvom pratitelju Manchester Cityju pobjegli na 25 bodova prednosti.

Nakon susreta menadžer "redsa" Jurgen Klopp izjavio je da je takva razlika u bodovima suluda i da je ne razumije, prenosi Anadolu Agency (AA).

Za 25. ovosezonsku i 17. uzastopnu pobjedu u prvenstvu pobjedonosni gol postigao je Sadio Mane u 78. minuti utakmice na Carrow Roadu.

"Razlika je tako suluda, zapravo je ne razumijem. Nisam dovoljno pametan. Nisam ovakvu situaciju imao prije u karijeri. Izvanredna je, ali tako teška. Čestitam igračima. Ostvarili smo još jednu pobjedu, još tri boda", kazao je Klopp i potom se osvrnuo na duel u kojem ih je "fenjeraš" na tabeli dosta namučio:

"Mogao bih svim igračima u lice reći da nisu bili nervozni, da su uživali u tome, a ako neki tim postigne gol, to smo bili mi. Dobro smo se branili od kontranapada. Stvarno se radi o ovim divnim nogometašima."

Liverpool poslije 26 odigranih kola ima gotovo nevjerojatnih 76 bodova i gazi ka tituli šampiona Engleske, prvi put nakon 30 godina.

Kopirati
Drag cursor here to close