Uz kritike Savezu

Klopp: Poštujem FA kup, ali prije svega poštujem moje igrače

''Kako možete gledati na situaciju poput Newcastlea, koji je u jednoj utakmici ostao bez četiri igrača, i ne pomisliti ovo je ludo", rekao je Klopp za britanske medije.
Sport / Nogomet | 03. 01. 2020. u 17:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jurgen Klopp, menadžer Liverpoola izjavio je da poštuje FA kup, ali da prije svega poštuje i brine o svojim igračima, prenosi Anadolija.

Naime, pred "redsima", koji iza sebe imaju sjajnu 2019. godinu i uspješno prevaziđen prvi izazov u 2020. kada su u četvrtak slavili s 2:0 protiv Sheffield Uniteda u Premier ligi, je novi protiv gradskog rivala Evertona FA kupu.

Susret se igra u nedjelju na Anfieldu, a Klopp u ovom trenutku ima samo 12 potpuno spremnih igrača iz seniorskog tima i pridošlicu Takumija Minamina, koji bi mogao debitovati u dresu novog kluba.

"Ljudi su mi već govorili da ne poštujem kup natjecanje. To nije istina, ali moj prvi posao je da poštujem igrače. Moram odlučiti hoću li im dopustiti da ponovno igraju. Izgleda da savez stvari oko toga žele učiniti još varljivijim. Kako možete gledati na situaciju poput Newcastlea, koji je u jednoj utakmici ostao bez četiri igrača, i ne pomisliti ovo je ludo", rekao je Klopp za britanske medije.

Duel između Liveroola i Evertona u trećem kolu FA kupa igrat će se u nedjelju sa početkom u 17 sati.

 

Kopirati
Drag cursor here to close