#YNWA

Klopp objasnio miran prijelazni rok u Liverpoolu

''Velike ekipe iz prošlosti, iako ne kažem da smo mi sada veliki - to će se odlučiti za nekoliko godina, dugo ostaju zajedno i nisu im potrebne mnoge promjene'', istaknuo je Klopp.
Sport / Nogomet | 09. 08. 2019. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmicom Liverpoola i Norwicha danas počinje nova sezona engleske Premier liga, a trener drugoplasiranih Redsa iz prošle sezone Jurgen Klopp smatra da su u klubu napravili dobar potez što nisu doveli zvučna pojačanja.

''Velike ekipe iz prošlosti, iako ne kažem da smo mi sada veliki - to će se odlučiti za nekoliko godina, dugo ostaju zajedno i nisu im potrebne mnoge promjene. Ne uspoređujem nas s Barcelonom od prije pet-šest godina, ali i oni su ostali zajedno. Novi igrač bi došao, mučio bi se i na kraju bi igrali isti'', objašnjava njemački stručnjak, javlja HRT.

''Mi smo dobra momčad u teškoj ligi s ekipama koje bi očajnički htjele biti u našoj poziciji. Čini mi se da će ova sezona biti drugačija jer je bila velika razlika između Cityja i nas te svih ostalih. Ove sezone djeluje da će biti neizvjesnije. Moramo pobjeđivati, i početi s time već u prvoj utakmici'', rekao je Klopp.

Liverpool je s rekordna 97 boda završio prošle sezone na drugom mjestu Premier lige iza Manchester Cityja, javio je HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close