Poraz Liverpoola

Klopp: Nije bio penal za Napoli

''Za mene je sve jasno i čisto, nije bio penal, jer Callejon je skočio prije bilo kakvog kontakta. Ali, to ne možemo promijeniti, tako da moramo biti kritični prema sebi'', rekao Klopp
Sport / Nogomet | 18. 09. 2019. u 09:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jurgen Klopp, menadžer Liverpoola bio je izuzetno nezadovoljan nakon sinoćnjeg poraza na otvaranju Lige prvaka od Napolija.

Nakon susreta je izrazio uvjerenje da nije postojao prekršaj za penal iz kojeg je domaćin došao do vodstva, a kasnije i pobjede rezultatom 2:0 u prvom kolu grupe “E“, prenosi Anadolija.

Tako su “redsi“ pohod ka obrani naslova prvaka Europe otvorili porazom, a glavnog krivca za poraz vide u sucu koji je u 82. minuti kontakt Andrewa Robertsona i domaćeg ofanzivca Josea Callejona okarakterizirao  kao prekršaj za jedanaesterac.

Odluku glavnog suca nije osporio VAR, tako da je Dries Mertens pogodio za vodstvo Napolija.

“Za mene je sve jasno i čisto, nije bio penal, jer Callejon je skočio prije bilo kakvog kontakta. Ali, to ne možemo promijeniti, tako da moramo biti kritični prema sebi. U mnogim trenucima smo igrali dobro, pokazali smo dobar nogomet, ali nismo dali gol. U drugom poluvremenu smo imali tu divlju utakmicu, trčali smo mi, trčali su oni. Ubili su sve na terenu, ponovo preuzeli kontrolu i onda im je dosuđen penal. To nam neće pomoći, ali sam vidio i nakon susreta da nije bio penal“, istaknuo je Klopp nakon sinoćnjeg duela na San Paolu.

U drugom susretu prvog kola grupe “E“ Salzburg je u sjajnoj utakmici pred domaćim navijačima svladao Genk sa uvjerljivih 6:2.

Kopirati
Drag cursor here to close