Pandemija razara

Klopp ne može na majčin pogreb: "To je posljedica užasnih vremena"

"Značila mi je sve, majka u pravom smislu te riječi. Sad je na boljem mjestu. Neprisutnost na sprovodu posljedica je užasnih vremena, a jednom kada to uvjeti dopuste, održat ćemo prekrasan pomen", kazao je Klopp.
Sport / Nogomet | 10. 02. 2021. u 22:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Imago / Juergen Klopp s majkom Elisabeth

Trener Liverpoola Juergen Klopp, zbog ograničenja putovanja u vezi s COVID-19, neće moći nazočiti pogrebu svoje majke u njemačkoj regiji Schwarzwald.

Njemački trener, koji je u posljednjih nekoliko sezona vodio Liverpool do naslova prvaka u Engeskoj i Lige prvaka, rekao je kako zbog ograničenja i pravila karantene i u Engleskoj i u Njemačkoj neće moći putovati.

Kloppova majka Elisabeth preminula je prošlog mjeseca.

"Značila mi je sve, majka u pravom smislu te riječi. Sad je na boljem mjestu. Neprisutnost na sprovodu posljedica je užasnih vremena, a jednom kada to uvjeti dopuste, održat ćemo prekrasan pomen", kazao je Klopp u lokalnim novinama Schwarzwaelder Bote, prenosi Hina.

Inače, Liverpoolu je odbijen ulazak u Njemačku za dvoboj s RB Leipzigom u Ligi prvaka krajem veljače zbog ograničenja putovanja, a ta utakmica će se održati u Budimpešti.

Kopirati
Drag cursor here to close