Povratak na terene

Klopp nakon treninga Liverpoola: Osjećao sam se kao prvog dana u školi

“Probudio sam se ranije nego inače i tada sam shvatio da mi je to prvi dan. Osjećao sam se kao prvi dan u školi. To mi se dogodilo prije 46 godina, ali bilo je jako slično'', rekao je Klopp.
Sport / Nogomet | 21. 05. 2020. u 09:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Liverpoola, lidera Premier lige, u srijedu su obavili prvi trening nakon prekida sezona 13. ožujka zbog globalne pandemije novog koronavirusa.

Menadžer Jurgen Klopp tim povodom je za klupsku internet stranicu kazao da se u srijedu ujutro osjećao kao prvog dana u školi, prenosi Anadolija.

Vlada Velike Britanije ublažila je restriktivne mjere uvedene u cilju sprečavanja širenja koronavirusa, što je profesionalnim sportašima omogućilo da počnu sa individualnim treninzima u manjim grupama.

“Probudio sam se ranije nego inače i tada sam shvatio da mi je to prvi dan. Osjećao sam se kao prvi dan u školi. To mi se dogodilo prije 46 godina, ali bilo je jako slično. Ponovno sam obukao trenerku i to iz pravog razloga zbog odlaska na trening“, kazao je Klopp.

Ranije je određeno da se 12. lipnja nastavi prekinuta sezona, ali se očekuje da će taj datum biti prolongiran.

Klopp je istajao da je izuzetno sretan što je ponovo vidio svoje igrače i da su svi u dobrom duhu i dobroj formi.

“Ne znamo tačno koliko vremena imamo, ali jasno je da ga imamo malo da se pripremimo za ostatak ove i početak sljedeće sezone, jer mislim da neće biti velike pauze između njih.

Dakle, ovo su za nas pripreme za sezonu. Ne znamo koliko dugo će trajati, a vjerovatno nećemo imati kontrolne ili prijateljske utakmice. Možda organiziramo utakmicu između nas kada nam bude dozvoljeno, ali to neće biti isto kao u klasičnom pripremnom razdoblju“, zaključio je Klopp.

Premier liga prekinuta je 13. ožujka nakon što je odigrano 29 kola. U tom trenutku Liverpool je bio lider sa 82 boda, čak 25 više od drugoplasiranog Manchester Cityja, koji istina ima utakmicu manje.

“Redsi“ na naslov prvaka Engleske čekaju punih 30 godina.

Kopirati
Drag cursor here to close