Opravdanje ili...?

Klopp: Moji igrači su imali fantastičnu sezonu i nitko im to ne može osporiti

Liverpool je jučer izgubio s 2:1 od Arsenala i ostao na 93 boda, te je izgubio šansu da obori rekord koji drži Manchester City iz sezone 2017/2018. kada je osvojio čak 100 bodova.
Sport / Nogomet | 16. 07. 2020. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Liverpoola Jurgen Klopp izjavio je da previše ne žali što nisu uspjeli oboriti rekord tako što bi bili ekipa koja je osvojila Premierligu s najviše osvojenih bodova tijekom sezone, prenosi Anadolija.

Liverpool je jučer izgubio s 2:1 od Arsenala i ostao na 93 boda, te je izgubio šansu da obori rekord koji drži Manchester City iz sezone 2017/2018. kada je osvojio čak 100 bodova.

Klopp je nakon utakmice izjavio da je najvažnije da je njegova ekipa osvojila titulu prvaka.

"Imamo 93 boda i vrlo rano smo osvojili prvenstvo. Neću donositi neki negativan zaključak samo zbog toga što ne možemo dostići 100 ili više bodova. Moji nogometaši su imali fantastičnu sezonu i nitko im to ne može osporiti", rekao je njemački strateg.

Dodao je ipak da žele završiti sezonu s 99 osvojenih bodova tako što bi pobijedili u posljednje dvije utakmice protiv Chelseaja i Newcastle Uniteda.

Liverpool je ove godine sedam kola prije kraja sezone nakon 30 godina čekanja postao prvak Engleske.

Liverpool trenutno ima 93 boda, a potom slijede Manchester City s 75, Chelsea 63, Leicester i Manchester United sa po 59 i Wolves sa 56 osvojenih bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close