Uoči početka Lige prvaka

Klopp: Liverpool nije najbolja momčad u Europi

''Ne možemo biti najbolja momčad u Europi jer je Manchester City najbolji na svijetu'', istaknuo je njemački stručnjak.
Sport / Nogomet | 17. 09. 2019. u 11:33 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Liverpoola večerašnjom utakmicom prvog kola skupine E Lige prvaka protiv Napolija kreću u obranu naslova prvaka Europe. Menadžer Jürgen Klopp uoči teškog gostovanja istaknuo je da Liverpool nije najbolja momčad u Europi.

''Ima jako puno dobrih momčadi i to morate stalno dokazivati. Ne možemo biti najbolja momčad u Europi jer je Manchester City najbolji na svijetu. Prošle sezone smo bili zaista dobri. Nisam baš siguran da smo bili najbolji u Europi, ali smo bili izuzetno dobri u pravim trenucima i zbog toga smo osvojili Ligu prvaka'', objasnio je njemački trener na klupi ''Redsa''.

Zanimljivo, Livepool je i prošle sezone bio u istoj skupini s Napolijem. Svaka momčad iskoristila je prednost domaćeg terena i slavila s tijesnih 1:0.

''Prošle sezone smo učili od utakmice do utakmice i to iskustvo moramo iskoristiti jer ako se ne budemo branili svim snagama koje imamo, onda nemamo šansi protiv Napolija. Oni su izuzetno jaki. Tvrdoglavi su na pozitivan način. Igraju nogomet, prekidaju linije protivnika, imaju dobre kontranapade, kreativni su. Uživam kada analiziram Napoli. Volim ih gledati'', iskren je bio Klopp.

Utakmica Napoli – Liverpool igrat će se u utorak s početkom u 21:00 sat na stadionu San Paulo u Napulju. U drugom susretu prvog kola skupine E u istom terminu sastat će se Salzburg i Genk.

Kopirati
Drag cursor here to close