'Ćega?!'

Klopp jasno i glasno poručio da nema prodaje igrača ove zime

"Kako bismo uopće mogli o tome razmišljati, prodati bilo kojeg našeg igrača bilo kome?!", odgovorio je Klopp pitanjem na pitanje. Razlog tome su najnovije informacije koje su se pojavile u vezi s Xherdanom Shaqirijem, kojeg želi Roma.
Sport / Nogomet | 23. 01. 2020. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Witters / Jürgen Klopp

FC Liverpool igra večeras utakmicu Premier lige protiv Wolverhampton Wanderersa na Molineuxu, a pobjedom bi se ponovno udaljili 16 bodova od Manchester Cityja.

Trener Redsa Jürgen Klopp je na presici uoči ovoga meča prilično oštro reagirao na pitanje o mogućim transferima njegovih igrača do kraja zimskog prijelaznog roka.

"Kako bismo uopće mogli o tome razmišljati, prodati bilo kojeg našeg igrača bilo kome?!", odgovorio je Klopp pitanjem na pitanje.

Razlog tome su najnovije informacije koje su se pojavile u vezi s Xherdanom Shaqirijem (28), a posljednjih dana priču u vezi sa Švicarcem potencirao je "Sky Italia", navodeći da Roma želi dovesti Shaqirija na posudbu do kraja sezone.

"Ne odnosi se ovo samo na Shaqirija nego na gotovo svakog našeg igrača", kazao je danas Klopp.

Nijemac na klupi Liverpoola je podsjeti na nedaće koje su imali proteklih tjedana s ozlijeđenim igračima.

"Tijekom prosinca i siječnja na klupi smo imali samo djecu. Sjajnu djecu, ali ipak djecu", kazao je.

Međutim, Klopp kaže kako je svjestan da se neke stvari ne mogu isključiti, bez obzira na sve.

"Ako se pojavi netko toliko očajan sa svojom ponudom, onda će ona vjerojatno biti razmotrena. Ali dosad se nitko nije pojavio s upitom za nekog našeg igrača, a mi sa svoje strane nemamo ni najmanju namjeru nešto u tom pravcu poduzimati", naglasio je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close