Goodison Park

Klopp iskusio narodnu mudrost: Tko s djecom liježe, popiš** se budi

Evertonov dečko koji skuplja lopte u više je navrata ironično pljeskao i podizao palčeve gore u pravcu trenera Liverpoola, a po završetku utakmice Klopp je očito imao s njim nešto ''raspraviti''...
Sport / Nogomet | 05. 03. 2019. u 11:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Temperamentni Jürgen Klopp, trener liverpoolskih Redsa, gotovo na svakoj utakmici bude zapažen po nekom svom neobičnom potezu ili gestikulaciji. Njegov način vođenja utakmica originalan je i prepun vike, trke, pokazivanja ideja i taktike rukama i nogama...

U nedjelju je Liverpool s gradskim rivalom Evertonom izvukao samo 0:0 te tako nakon dugo vremena morao Manchester Cityju prepustiti prvo mjesto na tabeli engleske Premier lige.

Klopp je nakon loše igre svog tima bio razočaran i iznimno razdražljiv, a britanski mediji pozabavili su se njegovim ''sukobom'' s jednim od skupljača lopti na stadionu Goodison Park.

Po završetku utakmice, jedan dečko koji skuplja lopte u više je navrata ironično pljeskao i podizao palčeve gore u pravcu trenera Liverpoola. Jürgen Klopp je očito imao s njim nešto ''raspraviti''. Po izrazu lica trenera Redsa bilo je jasno kako skupljač lopti ipak treba imati na umu s kim se upušta u ''sukob''.

Kasnije je izvjesni Steve Callaghan, koji se javio kao dječakov otac, na Twitteru pojasnio što se dogodilo.

"Bilo je to samo malo šegačenje između Kloppa i Charlieja. Nije bilo nikakvih prijetnji, sve je bilo prijateljski, kao što i dolikuje derbiju", napisao je.

Međutim, britanski mediji pišu kako Twitter account Stevea Callaghana više nije vidljiv.

Još se navodi kako je stvarni uzrok razgovora između Kloppa i skupljača lopti bilo dečkovo pitanje "Kako mu se dopalo finale Svjetskog prvenstva".

Zapravo se radi o aluziji na Kloppovu izjavu uoči meča s lokalnim rivalom kako će ova utakmica za Everton biti kao da igraju finale Svjetskog prvenstva - sve ili ništa.

Kopirati
Drag cursor here to close