Goodison Park

Klopp iskusio narodnu mudrost: Tko s djecom liježe, popiš** se budi

Evertonov dečko koji skuplja lopte u više je navrata ironično pljeskao i podizao palčeve gore u pravcu trenera Liverpoola, a po završetku utakmice Klopp je očito imao s njim nešto ''raspraviti''...
Sport / Nogomet | 05. 03. 2019. u 11:58 Bljesak.info
Kopirati

Temperamentni Jürgen Klopp, trener liverpoolskih Redsa, gotovo na svakoj utakmici bude zapažen po nekom svom neobičnom potezu ili gestikulaciji. Njegov način vođenja utakmica originalan je i prepun vike, trke, pokazivanja ideja i taktike rukama i nogama...

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju je Liverpool s gradskim rivalom Evertonom izvukao samo 0:0 te tako nakon dugo vremena morao Manchester Cityju prepustiti prvo mjesto na tabeli engleske Premier lige.

Klopp je nakon loše igre svog tima bio razočaran i iznimno razdražljiv, a britanski mediji pozabavili su se njegovim ''sukobom'' s jednim od skupljača lopti na stadionu Goodison Park.

Po završetku utakmice, jedan dečko koji skuplja lopte u više je navrata ironično pljeskao i podizao palčeve gore u pravcu trenera Liverpoola. Jürgen Klopp je očito imao s njim nešto ''raspraviti''. Po izrazu lica trenera Redsa bilo je jasno kako skupljač lopti ipak treba imati na umu s kim se upušta u ''sukob''.

Kasnije je izvjesni Steve Callaghan, koji se javio kao dječakov otac, na Twitteru pojasnio što se dogodilo.

"Bilo je to samo malo šegačenje između Kloppa i Charlieja. Nije bilo nikakvih prijetnji, sve je bilo prijateljski, kao što i dolikuje derbiju", napisao je.

Međutim, britanski mediji pišu kako Twitter account Stevea Callaghana više nije vidljiv.

Još se navodi kako je stvarni uzrok razgovora između Kloppa i skupljača lopti bilo dečkovo pitanje "Kako mu se dopalo finale Svjetskog prvenstva".

Zapravo se radi o aluziji na Kloppovu izjavu uoči meča s lokalnim rivalom kako će ova utakmica za Everton biti kao da igraju finale Svjetskog prvenstva - sve ili ništa.

Kopirati