Premiership

Kiksevi Chelseaja i Leicestera, Salah potvrdio 16. pobjedu Redsa

Dobar dan imali su nogometaši Sheffield Uniteda koji su pobijedili Aston Villu rezultatom 2-0. Oba pogotka postigao je John Fleck, a 'Oštrice' su s ova tri boda došla na peto mjesto ljestvice s 25 bodova na svom kontu.
Sport / Nogomet | 14. 12. 2019. u 18:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 17. kolu Premiershipa, osim pobjede Liverpoola, vidjeli smo i nekoliko neočekivanih kikseva.

Chelsea je na Stamford Bridgeu kapitulirao pred Bournemouthom. Jedini gol na utakmici postigao je Dan Gosling pred kraj utakmice, točnije, u 84. minuti.

Svoju poziciju zadržao je i Leicester unatoč kiksu na domaćem terenu. Na King Power stadionu bod im je otrgnuo Norwich. Teemu Pukki je bio strijelac za goste (26'), dok je bod Lisicama donio Jamie Vardy, iako je gol službeno pripisan kao autogol vratara Tima Krula.

Dobar dan imali su nogometaši Sheffield Uniteda koji su pobijedili Aston Villu rezultatom 2-0. Oba pogotka postigao je John Fleck, a 'Oštrice' su s ova tri boda došla na peto mjesto ljestvice s 25 bodova na svom kontu, prenosi Germanijak.hr. Imaju četiri manje od četvrtoplasiranog Chelseaja, i po bod više od Manchester Uniteda i Wolverhamptona, ali i utakmicu više.

Ranije je vodeći sastav engleskog nogometnog prvenstva Liverpool ostvario svoju 16. pobjedu svladavši na Anfieldu posljednji Watford sa 2-0 (1-0).

Oba gola na utakmici postigao je Salah (38, 90).

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close