Ligue 1

Kiks Lyona

Lyon nije iskoristio priliku skočiti na peto mjesto prvenstvene ljestvice.
Sport / Nogomet | 06. 02. 2020. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 23. kolu nogometnog prvenstva Francuske Lyon je u srijedu na domaćem terenu protiv slabašnog Amiensa odigrao 0-0, dok je Brest sa igračem manje uspio izvući remi (1-1) protiv Bordeauxa.

Veznjak Toma Bašić, koji je zadnjih mjesec i pol dana standardni prvotimac Bordeauxa, odigrao je cijeli susret te je dva puta zaprijetio iz daljine, u 71. minuti njegov udarac obranio je vratar domaćina, a 74. je bio neprecizan.

Gostima iz Bordeauxa sve je išlo na ruku, poveli su u 10. minuti golom Korejca Ui-jo Hwanga. Pred kraj prvog poluvremena, u 44. minuti, Brest nije iskoristio penal, a u 69. minuti domaćini su ostali i sa igračem manje, jer je crveni karton dobio stoper Castelletto. Ipak, uspjeli su doći do izjednačenja zahvaljujući autogolu Lorisa Benita u 80. minuti, javlja Hina.

Video: Pregled 23. kola Ligue 1

Posljednjeplasirani Toulouse je kod kuće izgubio od Strasbourga sa 0-1. Hrvatski vratar Lovre Kalinić dobro je branio za Toulouse, posebice u prvom poluvremenu, ali kod pogotka kojeg je zabio Majeed Waris u 75. minuti bio je nemoćan. Kalinić je u zimskom prijelaznom roku stigao na posudbu u Toulouse iz Aston Ville, a bila mu je ovo treća utakmica na golu francuskog kluba.

St. Etienne je kod kuće izgubio od Marseillea 0-2 dok je PSG još u utorak došao do 19. ovosezonske pobjede slavljem 2-1 na gostovanju u Nantesu. Lille je s minimalnih 1-0 pobijedio Rennes, a Monaco je pred svojim navijačima s 1-0 bio bolji od Angersa, javila je Hina.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close