Neposluh nogometaša

Kepa nije jedini - Messi je također odbijao da ga trener zamijeni!

U sezoni 2014/15 Barcelona je igrala utakmicu protiv Eibara, Messi je postigao gol za vodstvo od 3:0, a tadašnji trener Luis Enrique želio je nakon toga povući Messija iz igre, što je ovaj odbio
Sport / Nogomet | 26. 02. 2019. u 08:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Skandal koji je izazvao vratar Chelseaja Kepa Arrizabalaga u finalu Liga kupa protiv Manchester Cityja, kad je odbio biti zamijenjen, zasigurno će ostati upisan u nogometnim analima.

Bit će to i za mladog golmana, ali i za trenera Sarrija jedan od obaveznih dijelova sportske biografije. Međutim, koliko se često događa da igrač odbije izići iz igre u trenutku kad ga trener želi zamijeniti nekim drugim s klupe? Zapravo, vrlo rijetko, jer većina nogometaša na taj način dolazi na udar kluba, vlastitih kolega i ukupne sportske javnosti.

Međutim, slično se dogodilo i jednom od najuzornijih nogometaša, po mnogima najboljem na svijetu - Lionel uMessiju!

U sezoni 2014/15 Barcelona je igrala utakmicu protiv Eibara, Messi je postigao gol za vodstvo od 3:0, a tadašnji trener Luis Enrique želio je nakon toga povući Messija iz igre, što je ovaj odbio. Jednostavno je ignorirao trenera, okrenuo se i ostao na travnjaku.

Enrique je onda morao improvizirati pa je iz igre povukao - Neymara!

Messi se kasnije nastavio praviti 'lud', smatrajući kako nije uradio ništa suprotno volji i odluci svog trenera. Prema njegovom viđenju, trener ga nije imao namjeru mijenjati.

"On je trener. On će me zamijeniti kad on to odluči. Tu nema nikakvih problema", komentirao je taj slučaj nakon utakmice Messi za španjolsku TV3.

Kopirati
Drag cursor here to close