HNL

Kek ponudio ostavku: Previše je poraza, zna se tko je kriv

Trener Matjaž Kek preuzeo je krivnju za loše igre Riječana u posljednje vrijeme, jer ovo im je drugi poraz u nizu u HNL-u, u prošlom kolu ih je nadvisila Istra 1961.
Sport / Nogomet | 23. 10. 2017. u 08:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Rijeke doživjeli su četvrti ovosezonski poraz u prvenstvu, a drugi zaredom i drugi na Rujevici.

Bijeli su na Rujevici poveli protiv Osijeka golom Gavranovića, da bi gosti golovima Grezde i Bočkaja preokrenuli. Osim poraza, dodatan minus za Rijeku je što su treće žute kartone zaradili Josip Mišić i Marko Vešović, što znači da će propustiti derbi s Dinamom u sljedećem kolu.

Trener Matjaž Kek preuzeo je krivnju za loše igre Riječana u posljednje vrijeme, jer ovo im je drugi poraz u nizu u HNL-u, u prošlom kolu ih je nadvisila Istra 1961.

"Ovo je sada već previše poraza, a zna se tko je odgovoran za to. Mislim da je vrijeme da sjednem s odgovornima u klubu i vidimo što će biti dalje. Saznat ćete sve jako brzo", istaknuo je Kek, koji je istaknuo da preuzima potpunu odgovornost za poraze u prvenstvu ove sezone.

O utakmici je rekao: Žao mi je što se nije naplatio naš trud u nastavku utakmice, jedna naša pogreška i jedna majstorija odlučili su utakmicu.

"Zahtjevna utakmica koju smo i očekivali na Rujevici. Uspjeli smo u stvarima koje smo pripremali prije utakmice, anulirali smo Rijeku u tim njihovim ulascima u međuprostore te igru po bokovima i mislim zasluženo došli do pobjede. Prije tjedan dana smo odigrali puno bolje u Maksimiru pa nismo došli do pobjede, sada smo u tome uspjeli i to je nogomet", rekao je trener gostiju Zoran Zekić.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close