Čeka vas 1000 litara Karlovačko piva

Karlovačko i HŠK Zrinjski u subotu potpisuju ugovor o suradnji

Navijače Zrinjskog, te sve ljubitelje nogometa i dobre zabave, očekuje zanimljiv nogometni program, nagrade i velike količine piva
Sport / Nogomet | 12. 06. 2019. u 15:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na travnjaku Stadiona HŠK Zrinjski u subotu, 15. lipnja, s početkom u 11 sati održat će se press konferencija na kojoj će biti potpisan ugovor o marketinškoj suradnji između Boreas d.o.o distributer Karlovačko piva i HŠK-a Zrinjski.

Ugovor će potpisati predstavnik Boreasa direktor marketinga Alen Pecirep i Mario Pandža direktor marketinga kluba.

Nakon svečanog potpisivanja ugovora, druženje se nastavlja sa prvom momčadi Zrinjskog od 17 sati, kada su planirane i zabavne nogometne igre za sve zainteresirane, a oni najuspješniji će biti nagrađeni nagradama Karlovačko piva.

Foto: PR / Karlovačko i HŠK Zrinjski u subotu potpisuju ugovor o suradnji

Jednako zanimljivo će biti i od 18 sati u prijateljskoj utakmici u kojoj će snage odmjeriti veterani Zrinjskoga i uposlenici Stanić Group.

Dakle, u subotu sve posjetitelje Stadiona HŠK Zrinjski očekuju nogometne igre, dobra zabava i 1000 litara Karlovačko piva.

“Povodom potpisivanja ugovora o suradnji, Karlovačko i Zrinjski pozivaju sve na druženje s nogometašima, obitelji i prijateljima. Uz zabavu, zanimljive igre i nagrade, častimo sa tisuću litara Karlovačko piva. Vidimo se 15.6. od 17 sati na stadionu pod Bijelim Brijegom”, pozivaju organizatori iz tvrtke Boreas, koja je distributer Karlovačkog za BiH.


Ako voliš nogomet, dobro pivo i Zrinjski, dođi na stadion Zrinjski 15.6. od 17 sati i među svojima nazdravi početku jedne nove ere.

Kopirati
Drag cursor here to close