Vrijede 150 milijuna

Karlheinz Förster: Eintrachtov trojac je najbolji u Bundeligi!

"Držim da je 150 milijuna eura za njih trojicu u ovome trenutku potpuno realan iznos. Sportski direktor Fredi Bobic je njihovim dovođenjem napravio odličan posao", kaže bivši njemački reprezentativac Karlheinz Förster.
Sport / Nogomet | 13. 11. 2018. u 23:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bild / Sébastien Haller, Ante Rebić i  Luka Jović 

Trojica momaka u usponu, Luka Jović (20), Sébastien Haller (24) i Ante Rebić (25), svojim nogometnim umijećem i dinamikom naprosto nose frankfurtski Eintracht na svojim leđima.

Od 26 ligaških golova Eintrachta, njih su trojica postigli 21, pri čemu Jović (9) i Haller (8) predvode listu strijelaca u njemačkoj Bundesligi.

Jasno je kao dan kako će sa svakim novim pogotkom njima trojici rasti i vrijednost. Mnogi europski klubovi s velikom pažnjom prate nastupe ove trojice igrača.

"Držim da je 150 milijuna eura za njih trojicu u ovome trenutku potpuno realan iznos. Sportski direktor Fredi Bobic je njihovim dovođenjem napravio odličan posao", kaže bivši njemački reprezentativac Karlheinz Förster (60), koji je 1980. godine s Elfom bio prvak Europe.

Förster je inače aktivan kao zastupnik nekolicine nogometaša, a njegovi su klijenti primjerice Timo Werner (Leipzig) i Niklas Süle (Bayern), za koje se također interesiraju mnogi klubovi.

Foto: picture alliance / Pressefoto Ru / Karlheinz Förster

Za napadačku postavu Eintrachta ovaj iskusni nogometni stručnjak kaže kako je u ovome trenutku najbolja u Bundesligi.

"Oni trenutačno imaju najbolju ofenzivnu postavu, bolju i od one dortmundske Borussije. Na temelju toga cijeni se i njihova tržišna vrijednost. Odigra li Eintracht do kraja ovako kao što su započeli, a njih trojica nastave pogađati, spomenuta cijena je posve realistična", kaže Karlheinz Förster.

On cijeni kako je Jović u ovome trenutku vrijedan 60 milijuna eura, Rebić 50, a  Haller 40 milijuna.

"Takvi su igrači interesantni samo vrhunskim klubovima kao što su Manchester City, Liverpool, Real ili Barcelona. U budućnosti će ih samo oni moći dobiti", kaže bivši njemački reprezentativac.

Kopirati
Drag cursor here to close