Osmina finala Kupa BiH

Karačić: Široki Brijeg je u pozitivnom nizu i favorit protiv Sarajeva na Pecari

Susret osmine finala Kupa BiH između Širokoga Brijega i Sarajeva igra se u srijedu, 2. listopada, s početkom u 18:30 sati na stadionu Pecara.
Sport / Nogomet | 01. 10. 2019. u 11:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg je, otkako je ''kormilo'' preuzeo Toni Karačić, u pozitivnom nizu. I s pozitivnim rezultatima želi se svakako nastaviti u preostala dva susreta do reprezentativne stanke, u Kupu BiH protiv Sarajeva te u Premijer ligi BiH protiv Čelika. Prvo na redu je Sarajevo, u srijedu od 18.30 sati na Pecari.

''Šteta što se ove dvije momčadi, prošlogodišnji finalisti, sada susreću već u osmini završnice Kupa BiH i što jedna mora ispasti. Mi smo u pozitivnom nizu, igramo kući, u prednosti smo i nadamo se prolasku'', kazao je na konferenciji za novinare Toni Karačić, šef stručnog stožera NK Široki Brijeg.

Foto: Bljesak.info / Toni Karačić

O sastavu se, pak, nije želio izjašnjavati, sigurno je tek da se u momčad vraća Jović, a da će izostati Stanić. Ritam srijeda – subota počeo je uzimati danak pa je nekolicina ''načetih'', a s kojih 11 će istrčati na Pecaru protiv Sarajeva Karačić će odlučiti nakon poslijepodnevnog (utorak) treninga.

Branimir Cipetić bio je igrač utakmice u prvenstvenoj pobjedi ''Plavo-bijelih'' protiv Zrinjskoga u Mostaru. Protiv Sarajeva također vjeruje u uspjeh:

Foto: Bljesak.info / Branimir Cipetić

''Znamo tko je Sarajevo u bh. nogometu, ali na Pecari nitko nije favorit osim Širokog. Puno će se više nas pitati nego njih i ako budemo pravi, a vjerujem da hoćemo, slavit ćemo'', zaključio je Cipetić.

Susret osmine finala Kupa BiH između Širokoga Brijega i Sarajeva igra se u srijedu, 2. listopada, s početkom u 18:30 sati na stadionu Pecara. Također, na konferenciji za medije rečeno je da je najavljen dolazak 200-ak navijača Sarajeva koji će biti smješteni u kavezu na tribini Istok.

Foto: Bljesak.info / Toni Karačić

Parovi osmine finala Kupa BiH:

Široki Brijeg - Sarajevo
Zrinjski - Sloboda
Olimpik - TOŠK 
Ljubić - GOŠK 
Željezničar - Mladost DK
Rudar Prijedor - Rudar Kakanj
Zvijezda 09 - Borac
Tuzla City - Velež

Kopirati
Drag cursor here to close