Kod zahuktalog Borca

Karačić pred Borac: "Igramo dobro, ali ne osvajamo bodove"

U Banja Luci će se igrati jedan od dva velika derbija 27. kola Premijer lige.
Sport / Nogomet | 23. 04. 2021. u 14:06 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad NK Široki Brijeg u nedjelju u 19 sati na Gradskom stadionu u Banja Luci očekuje derbi protiv zahuktalog Borca. I dok domaći imaju osam pobjeda u nizu, Široki već tri kola ne zna za pobjedu. 

“Treba biti optimističan pred ovaj derbi. Mi jesmo u krizi rezultata, ali naše prezentacije me drže pozitivnim. Nitko nas nije nadigrao. Igramo dobro, a ne osvajamo bodove”, izjavio je trener Toni Karačić na konferenciji za novinare.

U derbiju u Banja Luci očekuje hrabru igru i veliku borbu svoje momčadi za bod(ove) protiv izravnog konkurenta u vrhu.

“Igramo protiv izravnih suparnika u borbi za nastup u Europi. Koliko je teško nama, tako će biti i njima. Zapravo, bit će borba do samoga kraja. Očekuje nas teška utakmica, ali idemo se potući i pokazati naš karakter”,dodao je Karačić.

I kapetan Bože Musa ističe kako je svaka sljedeća utakmica od velikoga značaja.

"Ne možemo biti zadovoljni jednim bodom iz posljednje tri utakmice. Momčad dobro radi i motiva sigurno neće nedostajati. Imali smo zajedničke razgovore. Znamo da nas očekuje neugodan i motiviran suparnik, ali isto tako znamo da do kraja nema laganih utakmica. Spremni smo za borbu”, istaknuo je Musa.

Na pitanje novinara kapetan se osvrnuo i na nekadašnjeg dugogodišnjeg kapetana Dine Ćorića koji će prvi put nastupiti protiv momčadi s Pecare.

“O Dini ne treba trošiti riječi. On je dijete našega kluba i njegove kvalitete su nam poznate. Ipak, Borac nije samo Dino Ćorić, imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, ali možemo s njima igrati i nadigravati se”, dodao je Musa, prenosi službena klupska stranica.

Za derbi u Banja Luci ne konkuriraju kartonirani Zvonimir Begić i Tomislav Čuljak te ozlijeđeni Teo Herceg.

Kopirati
Drag cursor here to close