Trener Širokoga Brijega

Karačić: Nemam nikakvih primjedbi na rad igrača

Širokobriježani su u krizi ove sezone te ne mogu uvezati nekoliko pobjeda, a očigledno je da moraju popraviti svoju igru ako se žele vratiti u vrh ljestvice.
Sport / Nogomet | 07. 11. 2019. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Široki Brijeg nakon 15 odigranih kola zauzima osmo mjesto Premijer lige BiH s osvojenih 18 bodova.

Širokobriježani su u krizi ove sezone te ne mogu uvezati nekoliko pobjeda, a očigledno je da moraju popraviti svoju igru ako se žele vratiti u vrh ljestvice. Trenutačno imaju 4 pobjede, 6 remija i 5 poraza.

''Iako nam vremenske prilike nisu naklonjene, nemam zaista nikakvih primjedbi na rad igrača. Sada razmišljamo samo o rezultatu, a za popravljanje igre bit će vremena. U ovom trenutku trebaju nam tri boda i moramo naći način kako ih osvojiti. Sve ostalo je u drugom planu. Ohrabruje da su igrači koji su bili ozlijeđeni Josip Kvesić i Josip Barišić počeli trenirati. Rade normalno i vjerujem da će biti spremni za utakmicu. Kazna je prošla i Petru Franjiću i on će biti u konkurenciji gotovo nakon mjesec dana. Radi dobro, odmoran je i sigurno ćemo ga koristiti protiv Veleža u jednom dijelu utakmice'', kazao je trener NK Široki Brijeg Toni Karačić u razgovoru za Sportske novosti. 

Sljedeću utakmicu Široki Brijeg će odigrati protiv Veleža u nedjelju, 10. studenog, s početkom u 16:30 sati na Pecari.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close