Ružno za sve klubove

Karačić: Mogli smo završiti sezonu

Jedino bi to bilo sportski, sve ostalo, nažalost, ispada jako ružno po sve klubove koji su imali natjecateljske želje u sebi - kazao je trener Toni Karačić
Sport / Nogomet | 03. 06. 2020. u 16:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Nogometnog kluba Široki Brijeg Toni Karačić smatra kako odluka Nogometnog saveza BiH o prekidnu sezone nije bila dobra.

- Više puta smo apelirali da se sezona završi. Jedino što bi bilo pošteno je završiti natjecanja, pa i bez publike ako treba. Ako pogledamo, primjerice, lige petice, jasno je da smo i mi mogli završiti sezonu pridržavajući se mjera. Jedino bi to bilo sportski, sve ostalo, nažalost, ispada jako ružno po sve klubove koji su imali natjecateljske želje u sebi - kazao je Karačić u razgovoru za Fenu.

No, odluka je donesena i Široki se sada okreće pripremama za novu sezonu.

Govoreći o "igračkoj križaljci" Karačić je kazao kako želi proširiti roster i zaoštriti konkurenciju na svim pozicijama.

- Moj osobni cilj je zadržati što više igrača kojima ugovor ističe, poput Kvesića, Bagarića i drugih... Bilo je nekih medijskih natpisa o odlasku igrača zbog isteka ugovora, poput Dine Ćorića, iako tim igračima ugovor nije na isteku i oni ostaju u klubu – kazao je Karačić.

Dodao je kako za sada postoji obostrana želja da se ugovori produže sa spomenutim igračima, međutim, da bi se to postiglo potrebno je naći kompromis.

Široki je ranije objavio da su klub napustili Petar Franjić i Josip Barišić, kojima je ugovor istekao.

- Franjić i Barišić više nisu članovi kluba. Njima je ugovor istekao, a nisu se dogodili uvjeti po kojima bi bio produžen. Nadam se da ćemo s ostalim igračima čiji su ugovori pri kraju postići dogovor kako se ne bi bilo novih odlazaka. Ako igrači dobiju neke bolje ponude, normalno je da će ju prihvatiti, ali za sada postoji želja da se nekolicina njih kojima ugovor ističe ostanu u klubu - zaključio je trener Širokog.

Kopirati
Drag cursor here to close