Luka optimist

Kapetan Vatrenih objasnio razloge šokantnog poraza Reala od Šahtara

Real Madrid je u dvije zadnje domaće utakmice (La Liga i Liga prvaka) uknjižio dva poraza. Sada ih čeka El Clasico, a forma Kraljevskog kluba je na razini Segunde. Mogu li Modrić i društvo podići formu i parirati Barceloni?
Sport / Nogomet | 21. 10. 2020. u 22:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Modrić je i dalje jedan od najboljih igrača Reala

Luka Modrić zabio je fantastičan pogodak u porazu Reala od Šahtara u prvom kolu Lige prvaka.

Hrvatski veznjak u 54. se minuti riješio dvojice protivnika, sjajno naciljao i pogodio pored nemoćnog Trubina, koji je superprecizan udarac mogao samo ispratiti pogledom.

Bio je to gol za povijest: Modrić je postao tek četvrti igrač koji je zabio gol u Kupu/Ligi prvaka sa 35 ili više godine. Prije njega to je uspjelo samo velikanima Alfredu Di Stefanu, Ferencu Puškašu i Pacu Gentu.

Nakon Modrićeva gola činilo se da će se Real izvući. Ubrzo je zabio i Vinicius Junior, ali Šahtar je izdržao do kraja i spremio je velika tri boda u džep.

"Ostali smo bez samopouzdanja nakon prvog gola. Podigli smo ritam u drugom poluvremenu, ali nije bilo dovoljno. Nismo sretni, ali vjerujemo da će biti bolje. Moramo se držati zajedno, vjerovati u sebe i svoju kvalitetu. Nismo zaboravili igrati nogomet", rekao je Modrić nakon utakmice.

Sljedeći izazov je derbi protiv najvećeg rivala - El Clasico u Barceloni.

"To je uvijek drugačija utakmica i siguran sam da ćemo biti na visini zadatka", kaže Modrić, koji je igrao do 70. minute.

"Zidane nam je rekao da moramo više pritiskati. Napravili smo to i zabili dva gola, poraz je težak, ali još imamo posla. Siguran sam da ćemo napredovati", dodao je. 

Video: What a Goal By Luka Modric Real Madrid Vs Shakhtar
Kopirati
Drag cursor here to close