Lavina komentara

Kapetan Borca objavom 'razljutio' navijače Veleža

Vranješ je pobrao brojne lajkove navijača Borca, ali su se na njegovu objavu nadovezali i komentari navijača Veleža koji nisu krili nezadovoljstvo raspletom utakmice u Mostaru.
Sport / Nogomet | 22. 09. 2021. u 09:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kapetan Borca Stojan Vranješ objavio je na Instagramu fotografiju poslije prekinute utakmice s Veležom uz zanimljiv opis te izazvao mnoštvo reakcija Veležovih navijača. 

Iskusni veznjak postigao je dva majstorska gola u utakmici koja je prekinuta u 82. minuti pri vodstvu Banjalučana 2:0, a poslije meča je objavio fotografiju dok slavi pogodak uz opis: "Vaša noćna mora".

Vranješ je pobrao brojne lajkove navijača Borca, ali su se na njegovu objavu nastavili i komentari navijača Veleža koji nisu krili nezadovoljstvo raspletom utakmice u Mostaru, prenosi Klix.ba

Podsjetimo, utakmica 10. kola m:tel Premijer lige BiH između Veleža i Borca prekinuta je u 81. minuti zbog ulaska domaćih navijača na teren te se nije nastavila, a prema Pravilniku NS BiH bit će registrirana službenim rezultatom 3:0.

Domaćini su bili nezadovoljni arbitratražom zeničkog sudije Topalovića, koji je prema njihovim tvrdnjama propustio da dosudi penal za Rođene pri rezultatu 0:0, kada se nije oglasio nakon što je u kaznenom prostoru poslije duela sa Ćorićem oboren Radović.

Također, Rođeni su se bunili nakon prekršaja za Borac poslije kojeg je Vranješ doveo goste u vodstvo, a koji je dosuđen nakon duela između defanzivca Veleža Isića i napadača Borca Moraitisa.

Kopirati
Drag cursor here to close