VAR i Real su rođaci?

Kapetan Athletica žestoko opleo po sucima i Realu nakon poraza

"Nisam vidio, ali Raul mi kaže da ga je Ramos krvnički nagazio. Na kraju uvijek ista priča; pred našim se golom pregleda snimka, a pred njihovim se igra dalje."
Sport / Nogomet | 05. 07. 2020. u 23:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: RealTime / Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu Athletic Bilbao - Real Madrid

Odigrana je utakmica 34. kola španjolske Primere u kojoj je Real Madrid minimalnom pobjedom kod Athletic Bilbao napravio veliki korak prema tituli prvaka.

Sve do 72. minute kad je Marcelo pao u kaznenom prostoru domaćih, nije bilo puno prilika.

Sudac je tek nakon poziva iz VAR sobe dosudio kazneni udarac za Rel.

Odgovornost je preuzeo Sergio Ramos i sigurno  zabio 10. golom sezone za veliko vodstvo Kraljevskog kluba.

Sudac Gonzalez je u zadnjim minutama podijelio čak pet žutih kartona.

Međutim, rezultat se nije mijenjao i Real je otišao na velikih 7+ ispred Barcelone, koja u večernjem programu La Lige ima imperativ protiv Villarrela ukoliko želi ostati u igri za prvaka.

Nakon derbija na San Mamesu oglasio se kapetan Athletica Iker Muniain.

"Nisam vidio snimku, ali gledajući situaciju uživo, imao sam dojam da to nije penal. Ovih dana dobro smo vidjeli kakav je sudački kriterij i u korist čijeg kluba. Svatko tko prati situaciju neka donese vlastiti zaključak", kazao je Muniain.

Iako Madriđane nije izrijekom spomenuo, jasno je na koga misli. Potom je prokomentirao drugu spornu situaciju, onu u šesnaestercu Reala. Sergio Ramos nagazio je na stopalo Raula Garcije, no suci se nisu oglasili. Muniain ističe da se tu jasno pokazuje dvostruko mjerilo.

"Nisam vidio, ali Raul mi kaže da ga je Ramos krvnički nagazio. Na kraju uvijek ista priča; pred našim se golom pregleda snimka, a pred njihovim se igra dalje."   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close