Na put bez putovnice

Kaos u Borussiji Dortmund uoči utakmice protiv Tottenhama

Već se odranije znalo da će Borussia u Londonu nastupiti bez ozlijeđenog kapetana Marca Reusa, ali također i bez veznjaka Juliana Weigla te braniča Łukasza Piszczeka
Sport / Nogomet | 12. 02. 2019. u 13:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči prve utakmice osmine finala Lige prvaka između londonskog Tottenhama i dortmundske Borussije, njemački se tim najednom našao u iznenadnog kaosu.

Već se odranije znalo da će Borussia u Londonu nastupiti bez ozlijeđenog kapetana Marca Reusa, ali također i bez veznjaka Juliana Weigla te braniča Łukasza Piszczeka. Međutim, njihov džoker s klube Paco Alcacer danas također nije krenuo sa svojom momčadi. Španjolac je osjetio bolove u ramenu, a liječnički tim je utvrdio kako se radi o upali.

Ali, time nisu prestali svi problemi za BVB tim. Naime, kad su se okupili u zračnoj luci, mladi prvotimci Jadon Sancho i Abdou Diallo utvrdili su kako sa sobom nisu ponijeli putovnice!

Njih su se dvojica žurno odvezli natrag kući po putovnice, zbog čega je let za London kasnio. Dok su čekali na zaboravni dvojac, vodstvu puta se javio i branič Ömer Toprak, kazavši kako ne može pronaći svoju avionsku kartu.

Na koncu su se ipak svi živi i zdravi ukrcali u zrakoplov i poletjeli za London, gdje ih u srijedu u 21 sat dočekuje Tottenham Hotspur, koji također ima određene kadrovske probleme.

Kopirati
Drag cursor here to close