Utrka za naslov

Kaos i naguravanje na terenu nakon derbija, Kovač: Ništa ne zamjeram igračima

Monaco, kojeg vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač je na svom travnjaku izgubio od Lyona s 2-3.
Sport / Nogomet | 03. 05. 2021. u 11:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Twitter / Kaos i naguravanje na terenu nakon derbija

U derbiju 35. kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco, kojeg vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač je na svom travnjaku izgubio od Lyona s 2-3.

''Razočarani smo što smo izgubili, ali moji igrači su dali sve od sebe. Mislim da smo imali bolje šanse, ali propustili smo ih iskoristiti. Ovo je nogomet, ovo je život. Još imamo bod više od Lyona u borbi za Ligu prvaka'', rekao je Kovač nakon utakmice.

Uoči posljednja tri kola vodi Lille sa 76 bodova, PSG na drugom mjestu ima 75 bodova, a Monaco je ostao na trećem mjestu sa 71 bodom. Lyon je četvrti na samo bod zaostatka za momčadi iz Kneževine.

''Kao što sam već rekao, cilj na početku sezone je bilo četvrto mjesto. Došli smo do toga. Nikad nisam govorio niti gledao da ćemo osvojiti naslov, već samo postolje. PSG i Lille borit će se za naslov prvaka'', objasnio je Kovač.

Nakon što je susret završio došlo je do gužve na terenu, a sudac Turpin je naknadno pokazao crvene kartone domaćim igračima Geubbelsu i Pellegriju, a kod Lyona De Scigliu i Marcelu.

''To nije bilo potrebno, moja uloga kao trenera jest da ih zaštitim, tako da im ne zamjeram ništa. Učit će na svojim pogreškama, to je dio njihovog odrastanja. Oni su mladi igrači, shvatit će da trebaju ostati mirni'', zaključio je Kovač, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close