Nakon Zenice

Kanerva: Bili smo nervozni, nakon prvog gola nestao je entuzijazam

Ovo je definitivno bila jedna od lošijih partija Finaca u posljednje vrijeme.
Sport / Nogomet | 12. 10. 2019. u 23:33 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik reprezentacije Finske Markku Kanerva se pribojavao utakmice u Zenici, ali vjerojatno niti u najgorem snu nije mogao očekivati da će se stvari razvijati na Bilinom polju onako kako su se razvijale.

Ovo je definitivno bila jedna od lošijih partija Finaca u posljednje vrijeme. U ovom ciklusu sigurno.

''BiH je bila zaista moćna. Stvorili su taj pritisak na početku i nismo se mogli izvući. Naši igrači su bili nervozni, gubili su lopte, a poslije prvog primljenog gola izgubili smo i entuzijazam. Mislim da penal nije postojao, ali to nije bio odlučujući faktor. Veća želja za pobjedom je odlučila u ovom dvoboju. Moram priznati da me vaš izbornik Prosinečki iznenadio postavom koju je poslao na teren. Analizirali smo kako bi mogla utakmica izgledali, ali moram priznati da nisam očekivao da će stvari ići u ovom pravcu'', naglasio je Kanerva koji sada mora probuditi svoje igrače, vratiti ih u pravi ritam jer Finska utorak dočekuje Armeniju.

''Moramo dobiti Armeniju, ali imamo još dvije utakmice nakon toga protiv Lihtenštajna i Grčke. Moramo skupiti devet bodova iz tih utakmica'', dodao je Kanerva

Kopirati
Drag cursor here to close