Napušta Veronu?

Kalinić korak do prelaska u Bešiktaš

Verona želi angažirati veznjaka Adema Ljajića, pa su Bešiktašu ponudili nešto novaca i hrvatskog napadača.
Sport / Nogomet | 01. 01. 2021. u 18:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Kalinić (32) mogao bi u siječnju napustiti Veronu i karijeru nastaviti u redovim Bešiktaša.

Kako prenose turski mediji, Verona želi angažirati veznjaka Adema Ljajića, pa su Bešiktašu ponudili nešto novaca i hrvatskog napadača.

Ljajić je stigao u Bešiktaš u kolovozu 2018. na posudbu iz Torina, a iduće sezone turski klub je otkupio njegov ugovor za 6.5 milijuna eura. Međutim, ove sezone je odigrao samo pet utakmica, uglavnom ulazeći sa klupe i Bešiktaš nema ništa protiv njegove prodaje. No, Turci žele vratiti uloženo.

Kako prenosi lokalni Hurriyet za njegove usluge najveći su interes pokazali Genoa i Verona, a spominje se i ponuda iz Kine.

Nakon dvije sezone koje je proveo u Atletico Madridu i Romi, u kojima pored Diega Coste i Edina Džeke nije dobivao prave prilike, Nikola Kalinić je početkom ove sezone preselio u Veronu koju vodi Ivan Jurić. Međutim, još nije postigao niti jedan pogodak.

Ako preseli u Bešiktaš bit će to njegov jedanaesti klub u karijeri nakon Hajduka, Istre, Šibenika, Blackburna, Dnipra, Fiorentine, Milana, Atletico Madrida, Rome i Verone, javlja Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close