Menadžerske mućke?

Kakva je poveznica Filipa Kostića s mogućim odlaskom Ante Rebića?

Pretpostavlja se da su Kostić i Ramadani zaigrali na kartu odlaska Ante Rebića iz Eintrachta. U tom bi slučaju ovaj menadžer odradio veliki posao za Eintracht, prezentirajući ujedno Kostića kao Rebićeva nasljednika.
Sport / Nogomet | 06. 08. 2018. u 21:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već nekoliko dana u njemačkoj nogometnoj javnosti kruže špekulacije o budućem klubu Filipa Kostića, člana HSV-a, jer srpski reprezentativac ne želi igrati u drugoj ligi.

Kostić je u HSV stigao 2016. i posjeduje ugovor do 2021., ali drugoligaško društvo nije mu nimalo na umu.

Bild navodi kako je sudionik nedavno završenog Svjetskog prvenstva odbio prijeći u Wolfsburg, koji je za njega bio spreman platiti osam milijuna eura odštete.

Međutim, ne radi se o tome da Kostić ne bi želio igrati u Wolfsburgu, nego je navodno čitava igra živaca povezana s mogućim odlaskom Ante Rebića iz Eintrachta, nakon čega bi Kostić prešao u Frankfurt.

Rizično čekanje s angažmanom srpskog krilnog napadača režira njegov agent Fali Ramadani, koji ujedno vodi računa i o Anti Rebiću.

Valja istaknuti kako je Ramadani nedavno prodao još jednog nezadovoljnog igrača HSV-a, Alena Halilovića, i to u AC Milan.

Ovaj vješti menadžer ima odlične odnose s Eintrachtom, ali je, kako navodi Bild, već duže vrijeme pregovarao i s Wolfsburgom, kako bi isposlovao prelazak Kostića. Klubovi su se bili usuglasili, ali je u tom trenutku sve zaustavljeno.

Pretpostavlja se da su Kostić i Ramadani zaigrali na kartu odlaska Ante Rebića iz Eintrachta. U tom bi slučaju ovaj menadžer odradio veliki posao za Eintracht, prezentirajući ujedno Kostića kao nasljednika hrvatskog reprezentativca Rebića.

Hoće li do toga uistinu doći, još se ne zna. Jedino je izvjesno da engleski klubovi, koji daju najizdašnije odštete, svoje tržište zatvaraju 9. kolovoza. Do tad, tko ne uđe u neki od zrakoplova za Englesku, ostaje  izvan Premier lige, barem do zimskog prijelaznog roka.

O Anti Rebiću puno se pisalo odmah po završetku Svjetskog prvenstva, ali u novije vrijeme dužnosnici Eintrachta kategorički tvrde kako nisu dobili nijednu konkretnu ponudu za njega. Posebice ne od Manchester Uniteda.

Filip Kostić pak zasigurno ide iz HSV-a u neki drugi klub, ali kako je sve u rukama menadžera, očito mora biti strpljiv dok se ne uklopi u neki paket vezanih transfera.

Kopirati
Drag cursor here to close